Nyheter 2019

Härliga resultat!

Vi börjar med den glada nyheten att "Tezzie" Fire'n Ice Divine Secrets är ögonlyst och gonioskoperad u.a.

Nu fortsätter planeringen inför valpkullen till våren. Vi återkommer inom kort med tilltänkt hanhund.

 

 

Den 9 november blev Wilma utsedd till Södermanlands vackraste Veteran♥♥♥

Tävlingen  är en inofficiell matchshow som anordnas varje år av Södermanlands Kennelklubb. För att få vara med ska hunden blivit BIR veteran under året.

 

 

Vi skickar massor med grattis till matte Anna och "Spader" Fire'n Ice Moment Of Love som på kort tid tagit 3 förstapris i öppenklass viltspår och därmed blivit Svensk Viltspårchampion!!

 

 

15 november var det dags för Norsk Vinnarutställning i Lilleström. Vi hade med Wilma, Mimmi, Pedro och Stella.

Pedro var först ut...han föll inte riktigt domaren i smaken och fick ett VG trots jättefin kritik. Han blev 2a i juniorklassen. Men vi tycker förstås att han är finast ändå♥

Stella fick excellent men var oplacerad i en stor juniorklass.

Jag visade också Mimmis syster Donna- Fire'n Ice Dare To Dream, hon vann öppenklassen med ck men blev inte placerad i bästa tikklass.

Sedan var det Mimmis tur...Hon showade på som vanligt och vann championklassen med fantastisk kritik...Hon blev sedan 2a i bästa tikklass och fick cert och nordiskt reservcert. Det gör att Mimmi blev Norsk och Nordisk Utställningschampion!! Vi är så glada!!

Wilma var som vanligt showig med viftande svans♥ Hon vann först tikarnas veteranklass och blev då Norsk Veteran Vinnare-19. Hon blev utplockad till placering i bästa tikklass men tackades av som sista hund. Sedan slog hon hanen och blev bästa veteran. Vi gick in i finalen men blev inte placerade.