Nyheter 2019

Vilken dag!!

Tidigt söndag morgon styrde jag bilen mot Borås ochh SKKs utställning.

En härlig men fruktansvärt varm dag, vi hade minst 30grader varmt mitt på dagen.....

Med oss hade vi Wilma, Mimmi, Stella och Pedro. På plats mötte vi upp "Leo" SE VCH Fire'n Ice Dreams R Free och matte Ellen plus "Bumbi" Fire'n Ice Star Wars och matte Nina :-)

Först ut i ringen var Pedro och Bumbi.....Där drog Pedro längsta strået och slog sin kullbror, båda fick HP, Grattis Nina och Bumbi♥.

Sedan var det dags för Stella...Hon var först i klassen och som konkurrent hade vi en fin tik som skulle fylla 9 månader dagen efter.

Stella och hennes syskon blev 6 månader den 25/6 så många månaders skillnad♥ Men...även här gick det bra, Stella blev 1a med HP!!

Sedan möttes syskonen i tävlan om bästa valp och Stella blev BIR och Pedro BIM♥

Nästa hund på tur var "Leo"...Detta var hans första officiella utställning, han har varit med på några inofficiella tidigare. Bättre debut kan man nästan inte få.....Leo vann öppenklassen med CK blev sedan 3a bästa hane med cert!! Stort grattis till Leo och matte Ellen♥

Sedan var det dags för tikarna...Mimmi var med i championklassen där hon stod som vinnare med 3 fina tikar bakom. Därefter var det Wilmas tur...hon var ensam i sin klass men fick jättefin kritik och CK.

I bästa tikklass plockade domaren ut 5 fina tikar hon ville titta närmare på...både Mimmi och Wilma var med...Som vinnarestod Mimmi♥ en härlig comeback efter valpkullen!! Wilma blev oplacerad som "5a".

Sedan var det dags för Mimmi att möta bästa hanhunden...Här blev Mimmi BIR och hanen BIM

Wilma fick möta hanen i tävlan om bästa veteran, Här blev Wilma BIR och hanen BIM!!

En helt fantastisk dag som vi kommer minnas länge :-)

I finalerna på eftermiddagen blev Stella shortlisted, dvs domaren plockade ut 6st av alla valpar hon ville titta lite mer på. Tyvärr ingen placering i finalen...

Wilma blev oplacerad men även Mimmi blev shortlisted i grupp 8 finalen men inte heller hon blev placerad.

Nu laddar vi om för två dagars utställning i Tvååker om två veckor.