Hagbergs bloggen

Veckan har gått med rasande fart. I Tisdags tog Marcus studenten. Vi var i skolan och efteråt var vi ca. 15 personer hemma på mat och dryck. I helgen har vi haft ett riktigt busväder i Sigtuna men det kan vara ganska skönt att bara kura inomhus. Jag har köpt en ny telefon en Nokia Lumia 800 och är helnöjd. Min andra var en gammal svartvit och med ett så gammalt abbonemang att det inte finns längre på marknaden, vilket gav mig skyhöga räkningar.

På Tisdag är det dags för inläggning på endokrinologen där man ska reda ut mitt låga blodsocker.Håll alla tummar ni har att det går väl.

 

Bakat pajer till sonens studentfest som går av stapeln på Tisdag. Västerbottenost paj samt köttfärspaj. gästerna kommer även få hemmagjord potatissallad och kassler samt tårta. Blir en körig vecka då jag endast är ledig på tisdagen men vad gör man inte för sonen.

Regnet har öst ner i 3 dagar nu men det har inte hindrat mig från att festa till. I Fredags var jag på Prins Bertils boulehall med en av mina arbetsplatser. Kanongod mat, spännande bouletävling och glatt humör. Köpte mig en regnponcho på Claes Ohlssons innan som tur var.

I går var det afterparty fest hos Crazy Flutters. Alla som arbetat under Square dance convention var där. Även här var det kanon mat, glatt humör och regn.

Marcus har i veckan gjort sina sista framträdanden för kulturskolans del. Han började där när han var 8 år och nu är det slut. Ena dagen spelade han phantom of the opera. Han var superbra som phantomen. I går var han utlånad som sångare till 3 olika rockband. Jag blir stolt som mamma när jag ser lilla pojken uppträda.

Stormen i höstas hade dragit ner ett stort träd mot huset och förstört ena taknocken, dragit ner stuprännan och lagt sig mot huset. Som tur var hade det inte krossat huset utan låg mot väggen. Nu blir det att såga hela sommaren. Det täcker hela baksidan, en väg samt har en jättestor rotvälta. Men som sagt det kunde varit värre.

Strålande väder. Har trimmat gräsmattan efter arbetsdagens slut. I morgon åker jag och gubben till stugan för att öpnna inför sommaren ska bli mysigt. Ha en trevlig helg