Hagbergs bloggen

Lite stel efter 8 timmars danspass i går och efter att ha bommat stugan förra helgen, men med hjälp av värmedyna och tabletter så går nog det onda över.

Har bestämt mig för att lägga ut ett meddelande i gästboken att vi tar bort otrevliga inlägg då en kvinna skrivet 3 inlägg inom loppet av några minuter. Hon ifrågasätter vårt sätt att ta hand om Tagge och att Rex dog i förtid.

Kan försäkra er alla  vi är stora djurvänner och att de mår/mått bra. Alla djur mår bra av en variationsrik kost och  Tagge äter i princip allt, det han inte gillar äter han inte utan vänder sig bort. Djur har ofta en förmåga att veta vad de ska äta eller inte, det är så de överlever ute i naturen. Han är ute dagligen både i sele och på börstet, badar och simmar och trivs alldeles utmärkt.

Fortsätt gärna skriva i gästboken då jag tycker det är  ett bra sätt att få glada tillrop och uppmuntran att vilja fortsätta med hemsidan. Hoppas alla får en bra söndag.

Har varit borta från sidan och bloggen ett tag. Det har varit så mycket privat. Marcus har flyttat hemifrån till  Örebro och vi har hjälp honom att komma dit. Känns otroligt konstigt att inte ha honom hemma längre. Tror nog han kommer klara sig bra på teaterhögskolan,  men mamma kommer sakna honom. Är nog alltid så med föräldrar och barn,  Man tappar bort tiden och hux flux känns det som är de vuxna och man har ingen aning om hur det gick till. Kan bara stå och titta på och hoppas att de har med sig hyfsade kunskaper om livet hemifrån. Det blir en balansgång hur mycket man ska våga ringa och höra av sig så han inte tycker jag inkräktar för mycket på hans nya liv.

Så lite sorg i hjärtat har jag just nu men är också otroligt stolt över honom.

Hemma från stugan och en regnig semester. En dag har vi kunnat njuta av frukost utomhus. Vi har plockat hjortron iregn, fikat i regn, fiskat i regn som ni kan se på fotot. Så kan det gå. I morgon åker vi till Riga och hoppas på bättre väder när vi firar vår 20 åroga bröllopsdag.

Skönt med en ledig fredag för en gång skull. Ska jobba heltid nästa vecka så därför denna extra dag. Har fått besked ang. min sjukhusvistelse, har nu fått diagnosen hypoglykemi och ska  börja medicinera( står mer på sjukdomssidan). Gubben är kvar i stugan och verkar ha det bra. Själv ska jag nu ta en kopp fiak på terassen och sedan försöka ta mig ner till Sigtuna för en promenad.

Bilden är från vårt midsommarfirande i Härnösand på friluftsområdet Murberget.

Student Marcus