Gästbok

Tack för att du besöker vår hemsida. Tanken med vår gästbok är att få glada tillrop, hälsningar eller skapa kontakter. så skriv gärna en rad eller sätt in en bild. Vi tar bort sådant som vi uppfattar som otrevligt eller kränkande.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Ulla, den 21. mar, 2008
Hejsan!
Håller just på att vandra runt på olika hemsidor för att önska trevlig helg. Då hamnade jag här på er fina hemsida. Tyvärr - just nu har jag inte tid att gå igenom den men det ska bli. Den verkar mycket intressant. Många kramar från Ulla i Spanien
Skrivet av Jiwe, den 6. mar, 2008
Jag ramlade in på er sida.... och läste och tittade med intresse på mångt och mycket. Tack för titten.
Hälsn. fr ÅLAND
Skrivet av Peter, den 14. feb, 2008
Nu har jag och Freddie kollat in sidan, snyggt jobbat. Det är verkligen skillnad på att växa upp nu och på 40-talet! Snart får väl barnen varsin laptop på dagis.
Skrivet av Anki, den 10. feb, 2008
Hej Åsa! Kul att du hittade vår hemsida och att du gillade den. Er hemsida är också jättetrevlig! Läste om din sjukdom - det har verkligen varit en tuff tid för dig och resten av familjen. Skönt att se att du är på "G" igen.
Hälsningar / Anki
E-post:
Skrivet av Jacob från 123minsida.se, den 9. jan, 2008

Hej hej!

Vilken bra sida du håller på och gör! :-)

Tack för att provar 123minsida.se – jag hoppas att du får mycket nöje med att prova de många kreativa hemsidesmallarna hos oss. Du får gärna skriva till oss om du behöver lite hjälp eller tips och tricks.

P.S. Du kan se exempel på vad andra gör med 123minsida-tjänsten samt tips och tricks på länken som jag har skrivit här i din gästbok.

Många hälsningar

Jacob från 123minsida.se
Skrivet av Andreas Hult, den 29. dec, 2007
Hej!
Kul att se er hemsida! Får passa på att surfa lite nu när Ellen sover...
Synd att ni inte var i Bitterna över jul.
Ha ett gott nytt år i alla fall!
Andreas