Inga kattungar 2017.

Mina katter

Även om jag mest föder upp pudlar så har jag också katter. De behövs här för att hålla undan mössen och lära valparna att umgås med katter. Husse är den som är mest förtjust i katter men min vackra Fiona o Gullan har allt en plats i mitt hjärta.

Fiona som ung. Idag 6 år och rätt mullig då hon är steriliserad... Visst är hon vackert tecknad, trefägad! 25% skogskatt, 25% skeppskatt o 50% lokala förmågor...

Långhårig röd kille SÅLD

Simba 2012

Tiger finns i Vänersborg nu.
Tiger 7 veckor 2012

Luna och TUFFSEN


Luna är dotter till Fiona som vi har steriliserat.
Luna var såld men kom tillbaka då hon höll de nya ägarna vakna första natten.. en katt behöver upp till en vecka på sig att anpassa sig till sitt nya hem.. så jag vill bara be om tålamod.

I alla fall så blev hon inte såld igen och har haft 2 kullar som hon tagit dåligt hand om, efter 2-3 veckor har mjölken sinat. Vi har fått handmata var 4:e timme med mjölkersättning för katt. Både arbetsamt och kostsamt.. Kullen vi har december 2012 blir hennes sista, hon ska steriliseras.
Luna är en trivsam liten misse som får ägna resten av livet åt att ströva fritt och fånga möss samt komma in och värma sig framför brasan och få godbitar... Numera bor hon på Kattgubbens kennel i Vara med husse.
Luna med sonen Tuffsen Dec 2012

Gullan skogskattkorsning

Gullan är född 2006 o mamma till Fiona. Gullan köpte jag då jag mistat min andra skogskattkorsning Tussie till räven.. Tussie var min cirkuskatt som gjorde konster på kökspallen. Det går utärkt att klickerträna en katt.

Tussies mamma omkom i slåtter tillsammans med Tussies syster som bara var ca 6 veckor. Tussie växte upp diandes tillsammans med Diva, i samma kull. Diva ansåg henne som en syster och Tussie trodde att hon var en pudel...
När Tussie försvann hade hon en unge och Gullan kom rätt ung till oss.
Där är det mest märkliga jag upplevt: Diva tog kattungarna till sig o fick mjölk utan att haft valpar själv!
GULLAN är något så ovanligt som en röd honkatt. För att få en röd honkatt måste båda föräldrar vara röda, annars blir hanen röd o honan sköldpadd eller trefärg. Andra färger kan också förekomma men det har varit det vanligaste hos Gullans ungar. Gullan är född 2004

Gullans dotter Molly

Molly är en av Gullans ungar. Husse hade en katt som hette Trollet, en norsk skogskatt. Hon fick en infektion medan vi var utomlands och dog trots veterinärvård. Vår kattvakt hade inte insett hur sjuk hon var. Trollet blev 8 år.
Molly blev kvar hos oss för att hon liknar Trollet. Så hon är hussekatt, flyttat med husse till Vara 2014
Molly, husses katt

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Lotta Lilja | Svar 21.12.2011 11.13

Hej! Ringde dig just om kattungar, men alla var bokade. Om något återbud ring mig gärna! Bor i Svanesund.455 05

Kent | Svar 20.12.2011 17.15

Om de inte hämta sin röda kattunge så hämta vi hjärna den. Vi bo på villa i Mölndal så katten kan båda vara inne och ute nu har vi en äldre katt och en katt poj

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.12 | 18:21

Hej jag och min man pensionärer, söker mellanpudel tik valp alla färger inte vit, vi bor i villa landet, nära till skog, har stor hundarna, har en cockerpoo .

...
28.10 | 10:05

Hej
Vi är intresserade av en röd tik till sen vår/tidig sommar
Eller nu runt jul.
Vi har varit pudelägsre i 12 år och längtar efter en ny!
Mvh Catrine

...
10.08 | 17:41

hei jeg er fra Norge og er på søken etter en hanne til min tispe. Jeg liker godt Nicke. Jeg er ny som oppdretter. Jeg har en fawn hunne. Er medlem i NPklubb.

...
24.07 | 15:33

HEJSAN, FIN HEMSIDA. JAG OCH MIN MAN LETAR EFTER EN MELLANPUDELTIK, KAN TA EMOT EN VALP NÄRSOMHELST PÅ ÅRET. VI ÄR PENSIONÄRER.
MVH ROSEMARIE

...
Du gillar den här sidan