VALPAR födda 1 juni 2016/SÅLDA

Aprikosa mellan och nån dvärg

Förra årets kärlekspar har fått 7 valpar idag.
Mor: Happy Life Annie Len X
Far: Sunglade's Bilbo Baggins

Båda föräldrar är utställda, ögonlysta, höftledsröntgade, patellaundersökta och friska på alla punkter. Trevliga och keliga, duktig på att jobba när så önskas. 

3 tikar och 2 hanar finns till salu för lämpliga mattar och hussar. Ring mig 073-6000144 säkrast 9,30-10 och 20-21 samt helger. Jobbar i min alternativmedicinska klinik på samma tomt och svarar då inte i telefon. Skicka gärna SMS, svarar på det men inte så bra på mail.

Uppdatering 1 juni 2016Förra årets kärlekspar har fått 7 valpar idag.
Mor: Happy Life Annie Len X
Far: Sunglade's Bilbo Baggins

Båda föräldrar är utställda, ögonlysta, höftledsröntgade, patellaundersökta och friska på alla punkter. Trevliga och keliga, duktig på att jobba när så önskas. 

bilden är sedan förra året 
Mamma Annie, Pappa Bilbo och valparna Ricki o Hobbit här 5 veckor gamla

Mina färger

Jag har fått förfrågan om svarta pudlar och meddelar härmed att jag helst inte föder upp svart. Det finns det tillräckligt av, på de flesta utställningar är det svart och åter svart. 
Enda anledningen till att ta in svart är om det finns någon med aprikosa anlag så att jag kan få aprikosa med en breddad genpool.
Så därför kan det någon gång finnas någon svart valp
Aprikos färg kräver 2 anlag för färgen medan svart är dominant, behöver endast ett svart anlag för att en pudel ska bli svart.

För att få den vackra guldiga aprikosa färgen behöver den renodlas utan inblandning av svart i ett par generationer.
Rött har blivit väldigt populärt och jag bygger upp en röd stam på dvärg och mellanpudel också. Har en röd dvärgtik Freja som har 2 Very Good på utställning. Hon ska bli en röd dvärglinje.
Och Happy Life Woman in Red född 2014 är ute på halvfoder för att komma tillbaka o lämna en kull röda mellanpudlar 2016. Hoppas få se henne tävla Freestyle, dans med hund då matte är instruktör i detta.

Happy Life Calendula (Aprikos som bor på Irland) och Happy Life Prunus "Blixten" (röd kille som bor i Göteborg)

Annies valpar

Ett vackert gäng har kommit till världen..
Löpande uppdateringar varje vecka på Facebook, gruppen Happy Life Kennel. Där finns filmer och bildserier hur dessa valpar blev till.
Från första daten till fullbordat värv.
Annie är en duktig mamma. Det är hennes första kull. Hon är 2 år och 10 månader gammal.

Valparnas pappa Bilbo

På utställning i Borås 29 juni 2014 Sunglade's Bilbo Baggins är namnet på stamtavlan. Mascot på Backateatern i Göteborg med en egen fanclub.. mysig hane.

Annie har fått valpar!

Annie har fått valpar! 7 aprikosa mellan den 27 juni. Någon är mindre så det kan bli 2 dvärgar i denna kull. Det finns minst 3 killar till salu, tikar förbokade men saker och ting kan ändra sig innan det är dags för dem att flytta.
Valpar får flytta tidigast vid 8 veckor, 22-29 augusti.
Pappa är Sunglade's Bilbo Baggins
Båda föräldrarna utställda och hälsotestade, höftledsröngade med bra höfter och armbågar, patella 0/0 dvs knälederna är som de ska. 
Annie är ögonlyst och Bilbo DNA-testad när det gäller ögonen.. kombinationen har hög säkerhet mot ärftliga ögonsjukdomar.
Ledhälsa är viktigt om du vill jobba med din hund som agility, freestyle, spår eller servicehund. de har god brukskapacitet och ett utmärkt temperament som tål att vara i stadsmiljö.. inga nervösa hundar. 
Min vackra och goa Happy Life Annie Len X

Uppdatering 28 april 2014

 Pixies stora mage gömde små hemligheter.. valpar... En av dem finns kvar på halvfoder och kommer att ge en kull om två år. Hon har vi tänkt ska få lära och tävla Freestyle med Marie Brink.
De andra har hittar bra hem. En kommer att flytta till Spanien...
Redigerat 27 juni 2014.
Vet inte hur jag ska ligga för nu kommer det värkar.. valparna flyttar sig mot utgången...

Valpar födda 27 januari

Amantilla fick valpar den 27 januari. Alla sålda, två till Norge och en till Irland.. nordligaste hamnade i Norrbotten
4 första valaprna hade bråttom ut, de kom på en timme. Tur att jag har ett homeopatiskt apotek hemmavid.. här behövdes det Arnika i D6, annars hade Amantilla tappat en del blod och haft risk för infektion. Snabba förlossningar kan riva upp sår i tiken...men nu mår både mor och barn utmärkt. Homeopati fungerar verkligen bra när man hittar rätt medel!

9 januari 2013

JA! Amantilla är mycket tydligt gravid. Valpar väntas till månsdskiftet Januari /Februari. Exakt datum kan jag inte säga då kärleksparet fick hålla på som de ville i närmare en vecka.
Detta är en mycket spännade kull, fantastiska hundar!
Vi har en Facebook grupp: Vi som Gillar Happy Life Pudlar
Gå med och få kontakt med tidigare valpköpare, se vad som går att göra med en Happy life Pudel.

9 oktober 2013: Planer

Just nu finns inga valpar till salu.
12 oktober har ni möjlighet att träffa mina unghundar på Pudleklubbens utsällning i Volvia-hallen, Göteborg

Amantilla ska paras med vår egen röda dvärg-hane i nästa löp, väntar att hon ska börja löpa. Blir både mellan och dvärg i kullen, aprikosa och röda.
Den kombinationen har tidigare gett fantastiska, arbetsvilliga hundar. Happy Life Dong Qiu "Vincent" var 2012 bronsmedaljör i SM i Rallylydnad och tävlar även i år i SM samt är på god väg att bli Lydnadschampion. Aprikos mellan.
Happy Life Charantia Ziwa finns i Norge och tävlar Agility på hög nivå, blev 3:a totalt 2011 i Agria cup. Aprikos dvärg.
Ytterligare en syster är duktig eftersökhund på skadeskjutet vilt.
Detta är ett tillfälle för dig som gillar hundsport. hundar som är arbetsvilliga men också har en av-knapp så att de kan koppla av.

25 oktober ska Happy Life Pixie avelsprövas, ögonlysning och patellaprov. Hon är en röd dvärgtik med vår "nisse" till pappa. Honär utställd med Very Good på My Dog.
Efter det planerar jag para henne med Dreams in Red Glittering Snow, en röd dvärghane. Så jag väntar mig röda dvärgpudlar.. till sällskap och utställning.
Blir kanske vårvalpar...

Till våren ska jag para Annie.. min snygga och trevliga  Annie.. aprikos mellan. Får se om min nya, aprikosa mellan-hane hinner bli 1 år.. Sunglade's Bilbo Baggins, så vi kan höfledsröntga och ta patella intyg. Han ska också gentestas hos Optigen och ställas ut.

Uppdatering 30 sept/8 okt 2013

HANKY PANKY ÄR SÅLD
De flesta valpar har hittat hem, kul att två kom till hem där det redan funnits/ finns en eller två Happy Life pudlar.
Kennel Dreams in Red kollade i hela norra Europa, köpte en hund som de sen inte blev nöjda med för att återkomma och köpa en av mig. Tack Mona & P-O, det värmer när ni säger att min uppfödning står sig väl mot andra i Europa.

Kvar till salu har jag lilla killen Hanky Panky
Han är registrerad som mellanpudel eftersom pudlar registreras efter största förälders storlek. Toy, Dvärg, Mellan är en preliminär registrering. Slutlig registrering sker vid officiell mätning vid utställning.
Jag bedömer att Hanky Panky blir dvärg med en mankhöjd snarare på 33 cm än 28 (28-35 cm=dvärg)
Vill du ha en trevlig sällskapshund som även tycker det är kul med dressyr, en kompis att gå några kurser med utan att han kräver allt för mycket- då är detta din hund.
Skulle du bli biten av någon hundsport - rallylydnad, agility, spår så klarar han även det. Vill du göra vårdhund av honom så är han ett bra ämne, stabilt psyke som klarar alla miljöer och som jag också miljötränat.
Han kostar 14 000 inkl moms. Jag betalar skatt för min uppfödning, du har samma rättigheter som hos vilken företagare som helst med 3 års dolda fel .
Hanky Panky är reg SKK, naturligt avmaskad med Tahitian Noni och Homeopati som inte skadar tarmfloran, chipmärkt, veterinärbesiktad. Medföljer valppåse med mat, snuttefilt, clicker och nyttigt godis.
Gratis pälsvårdskurs ingår i priset.
Du är välkommen i vår Facebookgrupp: Vi som gillar Happy Life Pudlar för att få kontakt med andra som köpt hund eller vill ha en från mig
Hanky Panky är en välkonstruerad valp med goda vinklar både fram o bak. Båda föräldrar är höftledsröngade och friska. Även Patella UA.

Uppdatering 12 augusti 2013

Vad fort det går, nu är de 3 veckor i övermorgon.
Det finns en kraftig tik Sonora och
en röd hane Lucky Star som inte blir så stor kvar till salu.

Sonora var bokad men är åter till salu då de hellre vill ha ur nästa kull, passade bättre.
Nästa kull blir något för den som vill tävla hundsport.. agility, lydnad, spår, Rally-lydnad. Amantilla med vår Nisse, de har redan gett otroligt arbetsvilliga hundar som är med i toppen... Dong Qui alias"Vincent" SM i Rally o på god väg till lydnadschampion, Ziwa duktig agilityhund som tävlat i norska mästerskap mm, Viltspårhundar ochså...
Inget för dig som inte vill träna hund...

Bonita till vänster och Sonora till höger, så till vida vi inte byter namn på dem för att Kennel Dreams in red bestämmer sig för den andra... Vet säkert om 2 veckor!

Tre fina killar

Ray of Light i mitten, väger redan över 950 gram! Hanky Panky och Lycky Star är de mindre killarna på knappt 700 gram. De blir inga stora mellanpudlar utan kan ligga på gränsen för att bli dvärg. Jag gör en kvalificerad gissning...

Uppdatering 2 augusti

Valparna mår bra, växer och frodas.
Det finns en kille och ev en tjej kvar till salu.
Vilka som är till salu får vi veta när tidigare valpköpare valt sin valp, vilket sker när valparna är 5-6 veckor.
Namnet Hanky Panky är bokat, en av de röda killarna
(La Isla) Bonita är bokat för Dreams in red, kanske med tillägg Red Dreams...
Pia väljer mellan Ray och Lucky Star
Alla kan se fram emot bra valpar.
Jag är troligast Hanky Panky...liten och röd.

Bonita 1 vecka

Röd tik som jag hoppas mycket på...

Sonora 1 V

Aprikos tik som också ser ut att få ett vackert huvud.

Ray of Light 1 V

Störst i kullen, kan bli en riktig mellanpudel som sin far! Aprikos.

Lucky Star 1 vecka

Röd kille med ett fantastiskt huvud. Om du väljer honom blir jag besviken om du kastrerar honom (och håller honom borta från utställningringen!)

Uppdatering 24 juli 2013

I natt kom de! Tre killar och två tjejer. Aprikosa, kanske röda mellanpudlar. Färgen ändras .. ser detta om ca 4-5 veckor...
Mamma Ma Donna ger att valparna i huvudsak får namn efter Madonnas låtar! (Madonna och jag är jämngamla..)

En ljusare som är aprikos, stor kille först: Happy Life Ray of Light född vid midnatt 240 gram
kl 1:01 kom Lucky Star 199 gram
sist kom Hanky Panky, 3.45.. när krogarna har stängt o vi knappt orkar hålla oss vaken.. en liten kille att pussa på.. 197 gram

En kille är beställd av Pia Holm som redan har en kille från mig.
Det ger 2 killar till salu.

Kennel Dreams in Red vill ha ena tiken, Mona får välja först, hon har redan haft 2 tikar från mig. Gamla valpköpare som tävlar går först i kön...
Det finns intresse för den andra tiken men det är inte så säkert ännu. Jag kommer inte att bestämma om hon är till salu före Mona har bestämt sig och det räknar jag med att hon gör när valparna är ca 6 veckor.
2.48 kom Sonora medan vi lyssnade på Vibeke Sonora på Youtube för att hålla oss vakna och för att ge en bra start till valparna.. Emotional Healing heter låten, lyssna gärna i lurar o rys av välbehag!
3,15 behagade (La Isla) Bonita dra sitt första andetag. Hon är den rödare av tikarna. Båda vägde 210 gram
Bonita betyder ju vacker i femininum på Spanska... passar en blivande utställningshund.. lägger magi i det så att hon växer sig vacker.. The Secret, ni kanske vet...


De två till vänster har en gul ton, de blir aprikos. De tre åt vänster kan bli röda.

Valpar finns!

Donna har fått 5 valpar.
Pappa är Bonzo som finns på Sunglades hemsida.
Här finns både dvarg o mellan bakom, de kommer att bli registreade som mellan men alla blir kanske inte mellan utan det avgörs först vid en officiell utställning när hunden är minst 15 månader.
Färger: aprikost och rött.
Ja, jag vet hur spända ni är på Donna och vill ha bilder...en bild kan ni väl få..
Jag har fler bilder men jag vill gör om på hemsidan då vi har generationsbyte och tre hundar gått i pension.
sådan tar en massa tid, tid som jag just nu inte har för att vi har byggt om hundgården, haft extra hundar och besök av min syster från Luleå.
Dessutom håller vi på att flytta isär så jag koncentrerar mig på att sköta det dagliga som innefattar både hundar, katter, sortering av prylar då han flyttar..och ett alternativmedicinskt företag.
Det levande kommer först... så ni får nöja er med ett smakprov
Donna juni 2013 Happy Life Ma Donna om du vill söka på hunddata.

Pappa Bonzo

Är född hos Dreams in Red som startade sina aprikoser med två tikar från mig. De följer denna kombination och är intresserad av en tikvalp för utställning...
Så vi tror att detta kan bli bra!
Bonzo är en sansad kille, utställd med första pris, höfter och knän (patella) är kollade och okey. Han är prcd B så valpar efter honom måste gentestas innan avel. De får gå i avel då Donna är Prcd A/herdiärt fri , ingen valp kommer att drabbas av ärftlig blindhet.

Hundar att jobba med, för hundsport osv tror jag på då jag i 25 år har bevarat de egenskaperna. Goda spårnäsor!
Bonzo är en reslig mellanpudel med ett officiellt namn, Dreams in Red XLNT Sunny Glade På SKK hunddata går det att söka honom o få stamtavla, veterinärutlåtande, tävlingsresultat mm

DONNA ska få bli mamma

Donna är en aprikos mellanpudel som blev nedmätt till dvärg.. hon är 34,8 cm hög och ser helt ut som en mellanpudel, har därför inte gått bra på utställning så hon är för grov för att vara dvärg.
Jag har beslutat att para henne med en mellanpudel, troligast den röda Bonzo - behöver få klart med hans ägare.

Jag har gjort avels-utvärdering på henne med Patellaintyg utan anmärkning, Ögonlyst UA och Prcd normal A.
Jag har även gjort höfleds och armbågsröntgen som såg bra ut, vi väntar på SKK central avläsning.

går allt som jag vill parar vi henne i Juni och får röda och aprikosa mellanpudlar i Augusti 2013

NORNA såld

Uppdatering 28 april.

NORNA såld.

NORNA har blivitStrömstads-bo!

Jag hade köpare till Norna men de backade då hon har ett litet underbett.
Om du har tur rätar det till sig men det kan också bli åt andra hållet, eller bli som det är. Gissar utifrån erfarenhet att 25% tjans att det rätar upp sig, 25% risk att det blir mera och 50% att det blir som det är.
Som sällskapshund spelar det ingen roll, bara den som har drömmar om en utställningshund eller att erövra andra champion-titlar där man behöver ett godkänt utställningsresultat.
Jag har själv avlat på Chica som har ett ojämt bett, två tänder underbett och hennes avkomma är kennelns mest framgångsrika! Så låt er inte förskräckas av Nornans bett, hon är en speciell och vädigt bra valp som kan gå långt inom dressyr. Jag ger 2500:- i rabatt för bettfel och nu kostar hon 11 500

Norna har god kamplust och gillar kamplekar samt har föremålsintresse och apporterar boll. Detta ger en fördel vid dressyr då det går att variera belöningen och modulera hastigheten - mat lugnar och lek ökar farten.
Hon tar spontant kontakt med människor och är van med katter. har gått i flock med alla våra hundar och har stor social färdighet.
En otroligt charmig tjej med stor potensial. En hund som är lätt att bli förälskad i...
Säjes till dig som gillar att lära hundar olika saker och vill vara med på kurser med en bra hund, klicker medföljer och pälsvårdsdag ingår i priset.

Norna, charmig som bara hon kan...

Söt men SÅLD

Norna hos veterinären. Chip-märkt och besiktad utan anmärkning (undantag bettfel) 5 april. Ombesiktas av mig utan kostnad om du vill köpa henne. Alla papper i odrning, 3 års dolda fel försäkning och reg i SKK efter meriterade föräldrar. På bilden syns att hon är en väl konstruerad tik, kraftig bröstkorg med gott om utrymme för lungor och med alla vinklar på rätt ställe, ordentligt förbröst och bra baktsäll.. kan vara bra i tex agility...

Uppdatering 20 Mars 2013

Denna kull är SÅLD men får ligga kvar då jag gillar bilden...
Här är en ny bild på Divas sista kull! Från vänster till höger har ni Norna i Rött halsband (även om det inte syns på denna bilden), Freja i cerise, Herkules i blått och Dionysos i gult.

Uppdatering 17 mars 2013

Denna kull är SÅLD!

Herkules blev såld igår, kommer till en trevlig familj i Borås.

Den röda killen Dionysos: såldes den 25 mars
Får följa sin bror till Borås, de kunde inte slita sig från honom. Så nu har mor och dotter varsin liten älskling... och familjen busiga bröder att skratta åt.


Alla valpar har ett underbart temperament. De röda är ofta lite tuffare än de aprikosa men de utvecklas olika fort så det kan skilja något från tid till tid och mellan individer.
Både mamma och pappa är coola hundar, inte skotträdda och hälsar gärna på främmande människor samt pussar katter... Detta valpar passar både i stan och på landet.
Dionysos - eller kortnamn Dino är en riktig stilig kille!

13 Mars 2013

Idag har vi skickat in registreringen till SKK.  Namnen blir såhär:
Den ljust aprikosa killen heter Herkules
Den ljusrödahane Dinonysos, alias Dino.
Den aprikosa tjejen är döpt till Norna.
Och vår röda tjej heter Fröjdiga Freja, som vi har bestämt oss för att behålla.

Herkules är en halvgud och hjälte ur den grekiska mytologin. Dionysis är glädjeguden med vin och fest och extas! Han står för glädje och fest. Norna är från nordisk mytologi. Det var tre systrar, Nornorna, son vävde ödets trådar. Och Freja är  den nordiska kärleks - och fruktbarhetsgudinnan. Beskyddare av mödrar och barnafödande. Vi tyckte det passade till en blivande avelshund


Från och med lördag den 16 kan ni komma och kolla på sötnosarna!
Herkules ligger och sover vid nederkanten. Han var för trött för att posera. Sittandes har ni Dinonysos, Freja och Norna.

Mellanpudlar

Fixa är såld och bor numera i Vårgårda.
Nästa kull som kommer att innehålla mellanpudel blir efter Happy Life Ma Donna. Hon är nedmätt till dvärgpudel på My dog men det saknas endast 3 mm till mellan och hela hennes utseende är mellanpudel. Om jag inte bantat ned henne hade hon fortfarande varit mellanpudel...
Donna är en härlig pudel som visat framtassarna i Rallylydnad.
Hon beräknas löpa i juni och då har vi valpar i augusti.

Beroende på intresse så ska jag antingen para med vår Nisse- blir superbra sällskaps och agility / lydnad /rallylydnadshundar med gott spårsinne. Det blir en del dvärg som inte kommer att gå bra på utställning för att de kommer att bli väl grova som dvärgpudel. däremot kan de gå bra i agility Mini... Blir det mellan så kommer de att gå bättre på utställning...

Här pratar vi om millimetrar hit och dit... är du främst intressead av sällskap och hundsport utom utställning är detta rätt kombination.

Sen måste jag kolla om Toffe fortfarande är gångbar i avel...om det finns intresse för ordentliga mellanpudlar som blir ca 40 cm höga. Hör av er -vad vill ni ha?

Happy Life Fixa, 3 månader snart

Uppdatering 30 dec 2012

Det finns en tik kvar till salu av en kull på 8 valpar. Vi behåller Dixa och säljer Fixa. Fixa var beställd till Norge men avbeställdes för en 5 veckor s resa till Indien i stället.. men de återkommer senare.

Det innebär också att NI som tittar in här har TUR och kan köpa en fin Aprikos mellanpudelvalp av god härstammning  utan att stå i kö.

Jag planerar att ta en kull på någon av ungtikarna 2013-
ställer ut tre ungtikar 3 januari på My Dog i Göteborg

 

SÅLD! Pudelvalp, mellan född 20 oktober 2012. Registrerad i SKK, Chippad, Dolda fel försäkrade 3 år,Veterinärbesiktade 2012-12-14 utan anmärkning och ombesiktas med ny hälsoatest före leverans. 

Pappa är Svensk och tysk Champion : Balsons Albert , Patella UA, Prcd A

Mamma Happy Life Amantilla har förstapris på utställning, perfekta höfter A, Patella UA. Prcd-A, Ögonlyst ua 2011. Mamma till "Vincent" som tog SM-medalj i rallylydnad 2012 samt till "Ziwa" som tävlar Agility på hög nivå i Norge. Amantillas bror Samento är både Utställnings och Viltspår-champion.

 

  En tik finns; Fixa är familjehund/ hundsporthund. Snygg tjej som bara blivit trevligare och trevligare med tiden. Kan bli intressant även inom avel med rätt ägare.

Energinivå medium, passar även till jakt / eftersök, agility, lydnad men kan slappna av hemma.

Ej för att sitta ensam i en lägenhet medan ni arbetar eftersom hon är mycket sällskaplig!

14000 vill jag ha för henne

Happy Life kennel har fött upp aprikos mellanpudel sedan 1988. Vi föder upp sådana hundar vi själv önskar leva med. Psyke och hälsa är första prioritet, sund konstruktion. Utställningar har kommit i andra hand. 

Denna valp är kattvan. Åker bil utan problem. uppföddenligt naturmedicinska principer med så lite kemikalier som möjligt och för en hund naturlig mat. Ruth är Biopat (naturläkare) på djur och människor med näringsmedicin som en av flera specialiteter.

Happy Life Fixa 8 veckor - SÅLD!

Aprikos mellanpudel till salu

Nu är de här! 20 Oktober födde Amantilla 8 valpar, det blev 4 av varje kön.
Kullen är mycket jämn och fin, alla äter själva och är vid gott hull.

Om du är intresserad av en valp : Ring +4673-6000 144. Jag hinner ofta inte på telefonen för den ringer bara några sekunder. Ring igen, tala in på svararen eller skicka SMS.


Det går också bra att anmäla intresse för dvärgpudel som kommer i vår samt för kull mellanpudel som bör komma under augusti månad med Donna eller Annie som mamma
.
De kommer att presenteras närmare när de har gått igenom stora veterinär-undersökningen för avel.
Amantilla och Alberts valpar 1 dygn färska. De ska ha ett namn som innehåller ett X någonstans. En kille ska heta Martinex efter mormors far Martin. I övrigt kan valpköpare lämna förslag - valparna kommer att registreras om ett par veckor.

Mellanpudel aprikos

  Champion Balsons Albert är pappa till Amantillas valpar
20 okt  2012
.
På SKK hunddata kan du skriva in namnet på hundar under sök hundar och sen klicka på dess registreringsnummer samt gå till fliken Veterinär för att se vilka tester som gjorts på avelsdjuren.
För norska och danska köpare är detta mycket bättre än deras system där endast medlemmar i klubben kan se resultaten eller så registreras det inte alls. Öppenhet är bra både för valpköpare och uppfödare, i alla fall om jag som uppfödare tänker på att jobba för en sund pudelras på lång sikt. Jag vill kunna känna mig stolt över att ha fött upp så bra hundar som möjligt och jag ska vilja ha mina egna hundar hemma hos mig. Jag ska kunna vara lite "lat" och ändå ha hundar som lyssnar på mig - gå kurser och bara träna tio minuter om dagen, och ändå få resultat.
Jag har fibromyalgi och inte så himla mycket energi. Jag MÅSTE ha bra hundar. Det är viktigt för mig att röra mig men det får inte bli för jobbigt. Jag är också känslig i luftrören så därför blev det pudel. Något som jag INTE ångrat. Många andra raser känns trögfattade, när man vant sig med pudelns intelligens och snabba fattningsförmåga.
Varje pudel är också en unik individ. De har en STOR personlighet

Jag säljer först till dig som utövar någon hundsport, goda spåranlag finnes. Amantillas son "Vincent" tävlar rally-lydnad på SM-nivå.
Amantillas dotter Ziwa tävlar agilyty i Norge på högsta nivå.
Amantillas bror Samento "Santos" är utställningschampion och viltspårchampion. Amantills syster "Happy" är handikapphund, hjälpreda med internationellt certifikat.

I alla fall behöver dessa hundar normal aktivereing / fostran och gå vardagslydnad-kurs för att utvecklas till supertrevliga hundar.
Pappa Balsons Albert som ung. Svensk och tysk utställningschampion. Prcd-A, Patella UA.

Divas sista kull! 24 Juni 2012

Våran kära Happy Life Divine Diva ska till början av 2013 ha sin sista kull, hon har fått grönt från veterinären. Damen har nu blivit 7 år gammal (men hon är lika pigg som en valp fortfarande).  Hon har parat sig med sin fästman Nisse,  Thomsten's Red Hot Lover den 9:e december. Det är bara han hon vill ha numera. Eftersom både Nisse och Diva är supersnälla och pigga så kommer valparna bli något extra. Vi planerar även att behålla en tik från denna kombinationen.

Den 15:e december 2012 hade vi besök av hennes o Nisses tidigare son Tommi -han utbildar sig till vårdhund och är en hejare på att söka kantareller! Familjen åkte från Öland och hit i snöoväder för att köpa ännu en Happy Life-hund, mellanpudel Xanthos.. Dom är beroende-framkallande dessa pudlar...kärlek och livsglädje, mångsidiga användningsområden.. lossar inte hår...lättlärda.. otroligt gosiga!

EN TILL Happy Life Pudel?

Under 2012 kom  familjen Cappucio och köpte sin andra Happy-Life pudel. I snöstorm tvärs över hela Sverige...

Cirkus Wiktoria har anmält intresse för sin tredje Happy Life pudel under 2013

21 dec 2011 blev årets sista valp såld, lille Mike har flyttat till Varberg. Därmed är det tredje familjen som köper sin andra eller tredje Happy Life pudel under detta år.

Därför går jag ut med en varning:
 Tänk dig noga för innan du köper en pudel av märket
HAPPY LIFE.
Dom är starkt beroeende-framkallande!
Allroundpudlar både till sällskap, hundsport, assistenthund, jakt , kantarellsök mm.

Jag har hört många säga: jag gillar inte pudlar, de är lite fjantiga. Men dina pudlar gillar jag, dom är inte fjantiga utan faktiskt riktiga hundar.

OCH:
Poodles are like potatochips
You can never have just one!

Våra mellanpudlar.

Dvärgvalpar & mellan till hösten

Blondies valpar är sålda, till min glädje hamnar båda på vår grannö  Tjörn.
Ni som inte hann vara med här får ge er till tåls, Blondies dotter Vicky ska också få valpar i år. Pappa blir även här vår egen hanne Nisse. Där kan det bli dvärgar i färgerna svart, rött och aprikos.
Hon beräknas löpa snart o paras senast i juni. då kommer valparna till i Augusti och är färdiga till försäljning i slutet september-början av oktober.

Uppdatering: Det blir inga mera valpar från Vicky då fodervärden inte vill släppa ifrån henne. På grund av sådana här händelser så släpper jag inte ut tikar på foder längre.


Maj 2012

Sålda valpar 2012 Blondie och våran Nisse

Alla valpar är ute flera timmar om dagen, de går tillsammans med resten av flocken.Så nu är det fem vuxna o fem valpar i hundgården. Annie vill gärna knycka valpar av Blondie men Blondie vaktar dem stenhårt.
Frax (vänster) kan bli mellan medan Flix (höger) blir dvärg. Här är de 6 veckor gamla. Dessa godingar har hittat nya hem på Tjörn

Uppdatering 29 april 2012

Härligt väder, klippt tassar o nos för första gången på hela gänget - både valpar o vuxna hundar. 10 nosar o 40 tassar o 180 klor.
Sen kom besök av valpköpare o en väninna, fotografering o lek med valparna som fått vara ute för tredje gången.
Lux (den ljusaste valpen) blev såld idag.

Bilden föreställer mamma Blondie o den tik vi ska behålla, lilla Pixie. 

Blondie blev snygg i hatten jag köpte på Gran Canaria... Pixie 5 veckor gammal har också en liten hatt som inte syns så bra på bilden.

Uppdatering 19 mars 2012

They was borned on a stormy night... 3 boys and two girls

En tik sparar vi själva och en tik ska Cirkus Wictoria ha, de köper sin andra Happy Life-Pudel. Amantilla får valpar i Höst. 
Efter denna kull går Blondie i pension o flyttar till min väninna Lizzy o hennes man som förälskat sig i Blondie. Lizzy har haft Schäfer o hennes man sa- inte en PUDEL! Men efter att ha lärt känna Blondie så har de ändrat uppfattning, de ska köpa doogles o skinnväst till henne så hon kan följa med o åka Harley. Hon ska bli knutte som pensionär!

Efter våran Nisse som ger fantastiskt trevliga valpar.

Bara några timmar gamla, Blondies sista bäbisar.

Nisse o Blondie parat sig!

dessa valpar är sålda men härunder finns lite information om storlekar
Blondie är en stor dvärgpudel på 34,5 cm i mankhöjd. Om hon vore 0,5 cm högre vore hon en mellanpudel, hennes mamma var mellan.
Nisse är 33 cm hög. Den röda färgen bleker ur med åren, Nisse är 5 år nu. Lång päls brukar se mörkare ut i färgen än kortklippt päls.
I denna kull kan enstaka mellanpudlar födas, alla kommer dock att registreras som dvärg. Slutgiltig registrering sker efter inmätning på en officiell utställning efter 18 mån ålder om du tycker att det är viktigt.
Mellan och dvärgpudel är i grunden samma ras o delas endast på detta vis.
Hur du än gör så kommer du att få en mysig Happy Life-hund om du förvaltar vårt arbete och lär dig klickerträning för positiv inlärning o skoj med din hund.
Här parar sig Nisse o Blondie.

Uppdatering 18 dec 2011

Igår var familjen Dion o köpte sin andra Happy Life Pudel.
Så nu har vi bara lille Mike kvar.
Det var nästan så att frun i huset hellre hade valt Mike då han envisades om att hoppa upp till henne i soffan. Men han var inte ombesiktad utan jag gör ny besiktning när någon visat intresse för en valp.

Mike ha blivit så duktig. Han är lätt och vig, blir ingen stor mellanpudel utan kommer att hålla sig under 8 kg som vuxen så att det går att flyga med honom som handbagage.

Vi går dagliga promenader o han går lös. Lyssnar gott på inkallning, älskar godissök, åker bil i bur o pussar gärna på främmande. Öppen, glad o sprallig kille. Kan bli din för 11000 då han nog inte kommer att kunna få ned kulorna i pungen. Det innebär att han inte kan ställas ut och inte kan få championtitlar i lydnad heller.
Som sällskapshund betyder det inget. Ev kan det vara en fördel att kastrera honom efter 1 års ålder, priset är nedsatt som bidrag till detta. Varekils djurklinik tar 3000 för en sådan operation. Då har du inga problem vare sig med löp eller hanhunds trånade.

UPPDATERING 31 OKT 2011

Nu har vi två killar kvar, Mike O' field säljs som ren sällskapshund då båda testiklarna ännu ej kommit ned i pungen (de har ännu tid på sig, 6 månader är gränsen )

Till Happy Life Kitaro söker jag en utställningsintresserad person. Kitaro har blicken som jag gillar, svårt att definiera men det är pudligt o han har bra hanhundsprägel trots att ahn inte är så stor. Blir troligvis en liten mellan som sin far.

Julio Igle Sias var först med att flytta, till Sandefjord i Norge. Ziggy Stardust kommer att hamna  Bergen. Gloria Est har redan flyttat till Perias kennel i Stockholm och Freddie Mer Cury en timmes resa därifrån i Sparreholm. Ted G-stad flyttar snart till Ronneby. Mina tjejer, Annie o Donna sover med matte.

Happy Life Kitaro är en riktig snygging! Besiktad 25 okt utan anmärkning.

Happy Life Mike O'field

Happy Life Mike O'field är en riktig charmknutte med kamplust som gör att han blir lätt att motivera till tex agility, spår, kantarellsök eller annat skoj.  Klurig kille som räknar ut saker själv, vi fick ett gott skratt när han tog vägen under huvudtrappen o klämde sig upp mellan vedstaplarna o trappen i stället för att gå vanliga vägen i källartrappen... bådar gott för klickerträning då hunden ska bjuda på beteenden.
Besiktad, ID-märkt och med stamtavla, 3 års dolda fel försäkring samt min innehållsrika valppåse är Mike färdig för att flytta hemifrån.
 
Lika cool som busig. Mike 30 okt 2011

Happy Life Freddie Mer Cury

31/10 2011 Nu har Freddie lämnat oss för nya ägaren.
Söta men kavata Freddie tog källartrappen på första försöket o har därmed passerat första testet till Agilityhund, till lillmattes stora förtjusnig. Just en sådan hund ville de ha.

Mellan & dvärg i samma kull

12 okt 2011

Den 25 oktober ska dessa valpar till veterinären, där märks de med sina slutgiltiga identiteter. Fram till dess finns det möjlighet att påverka vilket namn som ska finnas på din valp. Temat: min favoritmusik, namn med en twist...

Registreringen ligger hos SKK efter att ha varit till Norge för påskrift. Kommer upp på SKK hunddata denna vecka.
Namn att välja på: Kitaro, Julio Igle Sias, Mike O'field, Ziggy Stardust, Freddie Mer Cury, Ted G-stad

Fram till dess ska jag i samarbete med andra uppfödare plocka ut de två snyggaste killarna för dig som ställer ut. Ziggy Stardust är helt klart vikt för en utställningshund. 

5 av killarna o lilla Gloria uppe till höger. 6 veckor gamla o nyklippta.

Amantillas valpar 12 okt

Jag har varit tyst om dessa valpar då hanhundsägaren ville välja en utställningshund först. Hon har dock ångrat sig o behövde pengarna bättre just nu. 3 tikar och 6 killar i kullen, minsta tjejen ska till Perias kennel - hon blir dvärg.
De andra två tjejerna behåller jag själv- så mycket tror jag på denna kull att de får bli grunden för mitt fortsatta avelsarbete.

SÅ jag har 6 killar, varav 2 KANSKE blir dvärg, med SE, NO, DK champion Trudora's Angel of Joy till far och Happy Life Amntilla till mor (helsyter till SE Ch Happy Life Samento - BIR pudelnationalen och Årets SAR-hund pudelklubben, spårchampion). Aprikos mellanpudel - icke vanligt. Någon av dessa kommer helt säkert bli otroligt snygg och med stora möjligheter att bli champion. Så vill du ha eller känner någon som vill ha en fin utställningshund med mycket bra näsa för spår - låt mig veta. Lydnad, agility o rallylydnad är andra aktiviteter för dessa killar. Priset? 12900 SEK
Amantilla är mor både till Dong Qui och Ziwa som ni finner i Gästboken.
Jag vill ha minst 2 utställningsintresserade köpare i denna kulll.
Kommer att annonseras internationellt då detta är hundar av högsta kvalitet.
Hälsa: Prcd-A, Patella 0-0, ögonlysta UA 2011 för båda föräldrar. Amantilla HD A.

Pappa Joy är en trevlig snygging som bor i Halden, Norge

3 sept 2011

Billy Idol har blivit Oslo-bo i dag.
Kvar här finns Tina Turner- en charmig tjej. Veterinär-besiktad utan anmärkning, ID-märkt med chip.
Tina är kattvan, bästa kompisen nu är en kattunge f 22 maj (ni får gärna med Luna med Tina)
Tina kissar gärna ute, kan gå i trappor, följa med o kommer på inkallning, lyssnar till sitt namn - går att ändra till ett liknande namn.
Hon åker bil i bur o vi har börjat träna koppel
Jag ska klicka in henne o börja träna henne till kantarellhund, ett kul jobb ni kan ta över.
Klicker får ni med. Även snuttefilt, valphalsband o lite mat. Mer mat finns att köpa här.
En grundläggande pälsvårdskurs o klippa tassar, nos, klor bjuder jag på.
Tina 8 veckor

Mellan valpar 30 aug 2011

Amantilla har nedkommit med 9 valpar! Pappa är Nuch o DK uch Joy som jag ska presentera närmare senare.
Det blev sex killar o tre tjejer.
Den snyggaste killen ska till Norge för en utställningskarriär...
Jag ska spara en tik (kanske två)
Ia på Perias kennel ska ha en tik.
Detta är en mycket spännande kombination. Det kan bli snygga hundar, ser redan väldigt fina huvuden.
Amantilla o hennes syskon har visat stor arbetsvilja, god spårnäsa (viltspår champion), Amantillas dotter i föregående kull (Ziwa) tävlar Agility på hög nivå i Norge med den äran.
Detta är en mellanpudel-kull där någon dvärg kan dyka upp för att farfar är dvärg. Fem killar till salu o kanske en tjej...
Vacker tjej med bebisar på matchande fäll...3 dagar gamla

uppdatering 19 juni 2011 Röd tik SÅLD

Den röda dvärgtiken Pippi är nu såld till Oslo...livlig o full av små upptåg som hennes förebild, Pippi Långstrump

Har badat o klippt henne o hon ser riktigt bra ut, snygga vinklar o bra resning. Fint huvud med bra uttryck, jättesöt tjej. Hennes nya matte kommer att lära henne agility, halvsyster är ju Ziwa (se gästboken)

Valparna är nu 8 veckor o full fart. De är besiktade i dag och alla var friska.
Mio  är såld till Orust! kul att få ha någon kvar
Emil är såld till Skåne - matte vill utbilda honom till vårdhund. vi testade klickerträning på honom o det funkade perfekt - han kommer att bli en bra vårdhund, rätt temperament.
Aprikosa tiken Madicken var tingad till Västerås.
Röda tiken Pippi var såld men de ändrade sig... till Madicken som blivit avbokad...hon
har åkt till Stockholm idag. Hon kommer till en som gillar agility mm o har redan 2 hundar, en röd pudel o en border collie.

EN kvar, uppdatering 25 maj

Nu är det bara Morris kvar. Han har varit bokad med handpenning men hon avbokade innan hon hämtat honom. Det är bra om man vet vad man vill när man bokar en valp.... men detger dig möjlighet att köpa en toppenvalp! Den sista dvärgpudeln från mig på över ett år.
Morris är besiktad, koppeltränar, kattvan, åker bil i bur. supersocial och miljötränad. En pigg och busig liten krabat, ett paket med livsglädje som inte är rädd för något. Registrerad som aprikos men har blivit mer röd som sin pappa "Nisse"

Gordini kan ni se på gatorna i Årjäng i Värmland.
Jag hade trevligt medan jag tog ut rätt allergimedicin åt en från början avvaktante, något skeptisk husse. Kinesologi, hur i hela friden kan det fungera?
Men det funkade bara bra.

Lupo har flyttat till Varberg. Han ska ev utbildas till siganlhund åt en blind pojke. I alla fal väntar en 13 årig storebror på att få den hund han så länge längtat efter... o mamma att få prova klickerträning på en stabil hund som klarar liv och rörelse.

Morris i kvällsol 25 maj

PÅSK

ÅRETS PÅSKKORT TILL ER ALLA (OCH HENNES MATTE I SYNNERHET)
Happy Life Kia 2 veckor:

Hej på er allesammans och GLAD PÅSK!

Uppdatering 10 januari 2010


Vinterns valpar har hittat bra hem. Libra har flyttat till Norge.

Aprikos mellanpudel

9:e april var jag iväg med Chica till veterinären för att kolla om hon hade någon valp. En enda fanns det och hon behagade komma ut samma dag!
Så den tjejen har gått  under namnet Guldklimpen (och blev registrerad som Merry Gold) för att det är en dyr liten tjej! Resa 100 mil, 4 dagar i Bålsta och massor med tålamod... för Chica hade hellre tatt Nisse. 
Nu när Merry är såld så står hoppet till hennes bror från förra året - Gille Kille - att han kommer på utställning i sin sportfrilla. Svenska Pudelklubben har försök med exteriörbedömning/ avelsvärdering av nedklippta pudlar. Och Gille är SNYGG! Samt en mycket älskad hund som skött sig exemplariskt(- husse har avgett rapport som jag ska lägga ut vid tillfälle.) Spara en tik efter Amantilla nästa år, låta den växa upp och ta valpar med Gille... avelsplaner kan sträcka sig många år framåt i tiden!

Happy Life Chiquilla "Chica" och Happy Life Brago "Simba" som är föräldrar till "Guldklimpen"

UPPDATERING 30 JUNI

 Merry Gold är såld till Norge och ska träna samman med en annan av årets valpar. Sålda på rekomerdation av nöjd valpköpare...KUL! 
Merry hos veterinären 12 juni 2009, 9 veckor gammal

Happy Life Merry Gold

Merry Gold 6 veckor. Foto taget med upplättningsblixt mot bakgrund av analkande regnoväder som rullar in från väster över Orust.. gillar det här fotot!
 Att ta alla dessa bilder till denna hemsida är rätt tidsödande men också roligt. Har vartit fotointresserad sedan jag var 13 år - gick fotokurs då. Pryat som pressfotgoraf på Norrbotternkuriren...
Nu är det digitalt som gäller : Gillar verkligen min Canon-kamera-

Merry Gold 6 veckor

Vuxna hundar som vill ha ny familj

VICKY HAR HITTAT EN FAMILJ, Vill du ta hand om Blondie?
Happy Life Vackra Vicca "Vicky" är en svart dvärgpudel med Blondie som mamma och Rusch Jolly Roger som pappa. Hon söker en fodervärd för att hon behöver mer träning och uppmärksamhet - jag har ju en annan unghund, mellanpudeln Amatilla att träna.
Vicky har varit ute på prov i Göteborgs innerstad men fick aldrig komma på någon hundkurs. I stället skällde hon på folk i trappen och slogs med en peruansk nakenhund (dyr avelstik) på "mattes" mage...alla som kan nåt om hundar förstår ju att denna matte inte var ledare i den flocken. Skällandet är inget problem, det tränas lätt bort eller så vill du att hunden ska markera när det kommer någon, det vill jag som bor på landet.

Vicky älskar nosarbete, är matglad. Vicky är social och bra mot de flesta hundar, hatar bara peruanska nakenhundar... sitter gärna i knä, lätt att vårda pälsen på, åker tyst i bur i bilen, kan gå fint i koppel och springa vid cykel.
 Är du  beredd att träna lydnad / klickerträning en stund varje dag kanske du är rätt hem åt Vicky. Ej för långt bort från oss, kontakt ska hållas regelbundet.

Även Vickys mamma Blondie söker nytt hem. Hör av dig så diskuterar vi villkoren, jag kan inackordera henne hos dig. Jag betalar allt., mat, försäkring mm

Happy Life Vackre Vicca "Vicky" är vår enda svarta pudel.

VALPAR FÖDDA Mellan Röd & Aprikos

 Amantilla har fått 8 valpar valpar med vår nya hane "Nisse"! 4 tikar o 4 hanar.
Aprikosa och röda mellanpudlar, inte så stora utan troligen 35-38 cm. Någon kan ramla ned i storlek och bli dvärg.De
kom 26 mars och är 8 veckor 21 maj. Följ dem under fliken Amantilla Valpar2009 som du når från huvudsidan. Alla är sålda!

Very good working abilitys kan man räkna med - Agility, spår, lydnad eller servicehund är en lämplig syselsättning för dessa valpar. Amantilla har massor med arbetsvilja, vi kör drag med trehjulig cykel och hon jobbar som en Huskey! I lydnad är hon förig och uppmärksam, vann ju skojtävlingen på bruks - se Amantilla fotoalbum i meny-raden. Amantillas bror Samento är en fantastisk spårhud -förutom mycket vacker- bästa SAR-mellanpudel 2008 o BIR pudelnationalen i konkurrens från hela europa! Amantillas syster Cumanda har tagit LP1 med höga poäng.
Halvbror Gille Kille går jaktkurs i Skåne o är bara BÄST!
En anan halvsyster, Speed of Lght "Mullan" har BIR och klassar ut vorste-mix-fågelhund i ripjakt i Nordnorge! Snacka om vacker och smart...
Amantilla som valp

Valpplaner höst 2009

Divas valpar med den röde "Andy". Han finns i blädderboken under  Dvärgpudel Blondie. Jag valde att använda honom igen då de blev underbara valpar, snälla och förnöjda. Dessutom kan de bli snygga i denna kombination. Alla i denna kull blev röda, bakom Diva finns min röda mellanhane mellanhane Sisterhood Roger Moore  som idag är 12 år.
Alla är sålda men vi gör om denna kombination hösten 2009, valparna kommer då i oktober.
Mellanpudel Chica ska vi också para om med Happy Life Brago, valpar i maj. De blev superbra hundar, DUKTIGA på lydnad och spår samt en del snyggingar! Även lämpliga agility och servicehund.
Blondie ska ha dvärgvalpar i maj, röd o aprikos -hane ej bestämt ännu, kandidat finnes, en röd toy med utställningsmerit.

Du kan redan nu anmäla ditt intresse för valp efter någon av tikarna.

Divas valpar 1 dag gamla.

Diva och röd pojke

Bilden är tagen den 21 november på "pojke gulband" som egentligen heter Happy Life Jasper och är minsta pojken.
Bilden visa skillnaden i färg mellan Diva- Aprikos och Red Jasper.
Hur är det pojken min? Du är en underbar julklapp!

Röd kille med gult band 4½ vecka

  Titta även på filmklippen!

Valparnas namn blir:
Happy Life Amber, tik såld till Carin i Sundsvall
Happy Life Red Jasper, gult halsband såld till Annika Hugosson
Happy Life Fire Agat, lila halsband Såld till Göteborg
Happy Life Copper Azurit, blått halsband såld Bente i Norge
Happy Life Green Aventurine, "Teddy", mörkgrönt halsband - Såld till Lila Edet

 den 11 decemberextreriör-bedömdes valparna.
Amber och "Azzur" var de riktiga snyggigarna. Agat ärockså fin,  en framåt kille.
Teddy har varit min favorit som sällskapshund. Hans huvud kunde vara mer ädelt / kilformat men vill man ha en jättego sällskapshund så kommer ser man det inte. Han är då betydligt snyggare än de flesta pudlar som jag såg på Teneriffa.... och hans nya matte blev svimfärdig av lycka första gången hon såg honom.. så sööööt!
 Jag försöker att rätt hund ska komma till rätt hem. Jag anser att jag klarar det bättre än en oerfaren valpköpare, jag har 31 års erfarenhet av att sälja djur. Har bla jobbat 6 år i en av sveriges största zoobutiker.  Hoppas att ni kan känna er trygga med min erfarenhet. Har ni själva lång erfarenhet så får ni naturligtvis vara med och välja. Snyggaste hunden går alltid till den som har erfarenhet av utställning.
Hej alla! ÄR jag inte söt?

Divas röda valpar 7 veckor

Här tar vi igen oss en stund efter bilfärd och klippning, uppvisning, fotografering och bedömning. 
Jobbigt med allt ståhej, tur att Yvonne har en skön Biabädd på sitt hudtrim.

Happy Life Agat

Agat är en knubbig, gosig och framåt kille - som en lycklig familj i Göteborg har köpt. 

Happy Life Aventurin "Thure"

Teddy har en avslappnad attityd och gillar att gosa.
 

Happy Life Azurit "Zorro"

Såld till Bente Hansson i nordligaste Norge. Har redan Happy Life Speed of Light "Mullan"och har visat att hon kan ställa ut, får därför den snyggaste hanen med mest resning och snyggt huvud. Se gästboken för hennes hemsida för "Mullan".
Varför ska man stå stilla för? Jag vill ju vinka till matte och min tremänning i Norge!

Happy Life Red Jasper

Liten, envis, nyfiken, först med allt. Tror att han är en stor hund trots att han mest troligt blir en toypudel. Tur att matte Annika Hugosson i Västerås kan vara konsekvent och att "gammelmatte" har en envis Lagotto så här får Jasper rätt personer att fostras av. Matte är keramiker och kommer att designa speciella pudelskålar som kommer att säljas på marknader. Ni kan säkert beställa dem direkt av henne, höga vattenskålar så att öronen inte blir blöta och med en fin pudel på.  www.annikaskeramik.se

Happy Life Amber

Enda tiken i kullen, såld till Carin Jerzewski i Sudsvall som vill kalla henne Thyra. Amber är en söt liten tjej som nog blir Toy. Hon borde visas på utställning då hon är väl ihopkommen. Vi får önska Carin lycka till med sin lilla tjej.

Gille Kille

Gille Kille är en härlig valp . Liknar sin pappa mycket. Han kan blir en bra spårhund likaväl som han klarar av att bo mitt i stan och motionera husse/ matte.
Ge Gille en arbetsuppgift - Yrke: Sällskapshund som gärna är lite sportig.

Gille har hittat en familj och flyttar till Malmö. Han har gått både lydnads och jakt-dressyr. Husse skryter så om sin hund! Mera under fliken "Aktiva valpköpare" som kommer inom kort.
Gille Kille är en kille vi gillar!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Annelie | Svar 02.05.2015 01.20

hej ,
Undrar om du har någon valp till salu ,
Har haft storpudel
Vi är två vuxna i hus med stor trädgård
Annelie

Maria Stjernfeldt | Svar 19.03.2015 22.01

Hej, kul att se att ni skall få valpar. Vi är intresserade av en tik, Bor i hus i Göteborg. Jobbar hemifrån. Två söner 10 o 16 år. Vänligen Maria

Britt-Louise | Svar 16.02.2015 15.39

Hej! Har du fortfarande kvar Hobbit? Om inte så är jag intresserad av en hane nästa gång du har valpar på gång.

Åsa Ullström | Svar 22.01.2015 15.36

Har du några valpar på gång? Min son med familj skall köpa valp och jag hjälper till att leta. Dom vill helst ha en aprikos/röd.

Ruth 23.02.2015 09.49

Hoppas på parning idag av Amantilla med Nisse, min röda hane. Mejla på happy.life@telia.com eller ring 073-6000144
Jag lägger upp vad det blir.

Karina | Svar 02.08.2013 01.26

Har du fortfarande valpar kvar?

Ruth 13.08.2013 20.41

En tik o en hane till salu, de är tre veckor nu så om 5 veckor är de 8 veckor och ska då besiktas. Ring mig om du är intresserad. Ruth

Pariya | Svar 27.02.2013 23.53

I love these cute girls and boys. Do you still have a girl? I've been looking around for a girl poodle ...I really love to get a girl

Chiwalla | Svar 25.01.2013 17.07

Har du fortfarande en tik kvar eller är hon sålt?

Mona Magnusson | Svar 15.12.2011 23.09

Många fina pudlar har jag sett,men dina är helt outstanding! All heder!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.03 | 18:07

En liten hälsning från Bildo Junior som just fyllt ett år. Så glad och livlig och härligt liten herre på täppan här på vår gård. Frisk och glad och livet leker!

...
16.12 | 18:21

Hej jag och min man pensionärer, söker mellanpudel tik valp alla färger inte vit, vi bor i villa landet, nära till skog, har stor hundarna, har en cockerpoo .

...
28.10 | 10:05

Hej
Vi är intresserade av en röd tik till sen vår/tidig sommar
Eller nu runt jul.
Vi har varit pudelägsre i 12 år och längtar efter en ny!
Mvh Catrine

...
10.08 | 17:41

hei jeg er fra Norge og er på søken etter en hanne til min tispe. Jeg liker godt Nicke. Jeg er ny som oppdretter. Jeg har en fawn hunne. Er medlem i NPklubb.

...
Du gillar den här sidan