Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Annika Karlsson, den 21. dec, 2014
Chippen, hans matte o husse önskar God Jul och Ett Gott Nytt År!
Chippen mår prima,leker o har fina dagar,med lek o långa promenader, när det blir sängdags på kvällen tar han sin "snuttefilt" o bara gosar,filten har hängt med i snart 6 år!
E-post:
Skrivet av Eva Strindberg, den 21. okt, 2014
Hej! Här kommer en hälsning från Happy life Patrinia "Tuva" en glad och pigg pudeldam som förgyllt vårt liv i 16 år .
Med vänlig hälsning, Fam Strindberg Gävle
E-post:
Skrivet av Lena og Espen, den 3. jan, 2014
Hei!
Kjempe flotte pudler du har!
Familie fra Norge ønsker oss en dverg/mellom rød puddel.
Har du noe nå? eller på gang?
Hilsen Lena og Espen
E-post:
Skrivet av H. Sørheim, den 21. jul, 2013
Hei.

Er ei dame fra Norge. Er på leting etter en mellompuddel (aprikos el rød) Ser du venter valper i slutten av juli.
Kanskje det er en mulighet?
E-post:
Skrivet av Pia , den 9. jun, 2013
Hej!
Nu vill vi ha en till pudel från dig!!! Vår tiffin är helt underbar och han längtar efter en bror! Håller tummarna att du snart ska ha valpar så vi kan få komma och titta!
Vänligen Pia och Kalle
E-post:
Skrivet av Emilia Anderson , den 15. maj, 2013
Hej!
En snabb hälsning från i Strömstad.
Vi har det fantastiskt med våran lilla Norna. Alla som hon träffas blir förälskade i henne. Ett litet charmtroll...
E-post:
Skrivet av Jeanette Flankeus, den 26. jan, 2013
Jättefina hundar.
E-post:
Skrivet av Pia, den 13. jan, 2013
Hej! Det var ett tag sen... Jag och vår dotter var och hämtade vår Freddy mer curry oktober 2011! Han var den modiga killen som tog källartrappan utan att tveka!!! I dag är han en stor kille, chef på gården och Märta vår 8 åriga mops låter honom vakta gården så hon slipper. Han springer lös hela tiden och är till och med ensam ute långa stunder för äventyr! Världens sötaste och gosigaste soff och sänghund! Kan inte säga det tillräckligt många gånger, han är den bästa vovven vi haft!! Perfekt sladdbarn som låter oss dalta och skämma bort honom jämt! Tack Rut än en gång för att vi fick vår Tiffin!
Ps, vi har kastrerat honom för att bespara honom lidandet när vår andra vovve löper. Märker ingen skillnad i humöret eller energin vilket är toppen!
E-post:
Skrivet av Monica Mattsson, den 13. maj, 2012
Hej
Madicken har gjort MH i helgen :) Jag är så nöjd med resultatet. Jag skickar din kopia via posten.
E-post:
Skrivet av Emelie, den 11. maj, 2012
Hej Ruth! Sänder en hälsning från Vincent som erövrat flera lydnads och rallylydnadstitlar och som numera heter LP1 RLDN RLDF RLDA RLDM Happy Life Dong Quai. Kolla gärna in vår nya blogg för att läsa mer om denna underbara kille: http://tolvtassar.wordpress.com/
E-post:
Skrivet av Christina Magnusson, den 26. mar, 2012
Speedo heter numera Lilleman och är en helt underbar katt! Älskar ALL mat, t.om knäckebröd?! Ni är ett föredöme för alla djur! Tack för en helt ljuvlig kissekatt.
Skrivet av Monica Mattsson, den 24. feb, 2012
Hallå där.
Lilla Madicken fick TVÅ rosetter på sin första utställning :). Ett HP och en BIR. Visserligen inofficiellt men jättekul ändå!!
E-post:
Skrivet av Agnes Mohlin, den 11. feb, 2012
Önskar er ett snöfyllt februari och ett glädjefyllt 2012!
E-post:
Skrivet av Ann Charlotte Cappuccio, den 31. dec, 2011
Hej Ruth! Jag är så nöjd med Tommi, han är alldeles underbar. Hänger med på allt vi gör och är helcool i nya situationer och vid möten av både folk och fä. Bor på landet så det finns obegränsat med plats att springa på.(Alvaret). Åker vi in till stan har han inga problem med trafik, nya lukter, människor och allt som hör staden till. Måste hålla med om att dina pudlar är beroendeframkallande! Skulle gärna vilja ha en hund till från dig! Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!!!
E-post:
Skrivet av Pia , den 29. dec, 2011
Hej igen! Nu är det 2 månader sen som vi hämtade freddy, som i dag heter Tiffin! Hanr alldeles underbar och lever som en prins här i familjen! Vi har tidigare haft taxar, boxrar, Bullmastiff mm och i dag 2 mopsar. Ställer oss själva frågan varje dag varför har vi inte tänkt på PUDEL tidigare!?!? Bästa rasen hittills!! Full i fart ute! Pigg i sinnet!! Men så lugn och go inne! Tiffin sover gott i vår säng och vi njuter av varje minut av gos!
Läser ditt senaste inlägg på hemsidan om att dina pudlar kan vara beroende framkallande.... Kan bara hålla med!! Lite sugen redan nu att tinga en aprikos mellan hane till hösten... Hör av mig i ärendet senare i vår!

Kram och stort tack för vår fina vovve!
E-post:

Senaste kommentarer

16.12 | 18:21

Hej jag och min man pensionärer, söker mellanpudel tik valp alla färger inte vit, vi bor i villa landet, nära till skog, har stor hundarna, har en cockerpoo .

...
28.10 | 10:05

Hej
Vi är intresserade av en röd tik till sen vår/tidig sommar
Eller nu runt jul.
Vi har varit pudelägsre i 12 år och längtar efter en ny!
Mvh Catrine

...
10.08 | 17:41

hei jeg er fra Norge og er på søken etter en hanne til min tispe. Jeg liker godt Nicke. Jeg er ny som oppdretter. Jeg har en fawn hunne. Er medlem i NPklubb.

...
24.07 | 15:33

HEJSAN, FIN HEMSIDA. JAG OCH MIN MAN LETAR EFTER EN MELLANPUDELTIK, KAN TA EMOT EN VALP NÄRSOMHELST PÅ ÅRET. VI ÄR PENSIONÄRER.
MVH ROSEMARIE

...