Välkommen till HAPPY LIFE kennel- 23 år med aprikos pudel

Hela pudelgänget 2008 utom den svarta dvärgpudeln Happy Life Vackra Vicca som var utlånad som sällskapsdam. Från vänster: Amantilla, Blondie, Diva, Chiquilla, Bliss (såld) Två mellanpudlar och fyra dvärgar. 1/6 2009 togs fotot lägst upp på sidan. Chica, Nisse, Blondie, Vicky, Amantilla, Diva.

Våra hundar juni 2009

Chica, Nisse, Blondie, Vicky, Amantilla, Diva.

Välkommen

Här kan du följa med i våra liv, se våra bilder och skriva en hälsning till oss i vår gästbok. Med en - eller ett gäng- pudlar i hemmet finns det alltid anledning att dra på mungiporna,  varje dag.
Aprikos mellanpudel har varit min stora kärlek i 25 år,
23 år som uppfödare. Mina dvärgar stammar ur mina mellanpudlar. Jag föder upp sådana hundar som jag själv vill äga.
Ibland blir det svarta dvärgpudlar eller röda som omväxling.
Have a Happy Life!

Divine-Diva

  Diva ska ha valpar med vår egen hane, hon får para sig när hon löper nästa gång. Så valpar någon gång i höst.


Vicky har hittat sin fodervärd i Viskafors och stormtrivs. Parad 2011.

Blondie är inackorderad på Orust.
Vi har hållit på lite med targeting -se canis.se om klickerträning.

Från marsvin till pudel!

En oklippt pudelvalp liknar mest ett virvel-marsvin...
Vi badar och klipper hundarna ca varannan vecka så att de får se ut som en elegant pudel. Som valpköpare får Du hunden nybadad, nyklippt och med färskt vetrinärintyg. Naturligtvis stamtavla SKK, Chipmärkt, Ägarregistrering Jordbruksverk och SKK, försäkringsavtal 3 år Dolda fel i Folksam.

Välkommen till vår webbsida

För mellanpudlarna föredrar jag hem där ni är intresserad av hundaktiviteter - de har kapacitet att göra mer än bara kissa i kvarteret...  Även servicehund, viltspår, personspår, agility, freestyle - vad som helst bara de får en vettig sysselsättning.
Mellanpudel är ett utmärkt val som första hund för dig som vill prova någon form av dressyr. Alla pudlar med gott temprament har en enorm inlärningsförmåga, klok som en pudel. Tacksamma att jobba med, kräver endast 1/4 av tiden mot en brukshund, de lär sig jättefort! Amantilla o jag vann över bruksraser i kontakt o lydnad, jag hade inte tränat långa stunder. Se Aktiviteter.


Vill du hellre ha en dvärgpudel så ber jag dig komma ihåg att den inte fostrar sig själv. Den är ingen prydnad att bära på armen, den har egna ben. Den behöver hjärngympa o övningar för att bli en trevlig hund - annars lär den sig själv, olater.  Den behöver dock inte så mycket motion, en vuxen dvärg klarar sig med några få km per dag. Den går dock gärna en mil om den får!

Pudelnationalen 2008

Happy Life Samento blev BIR på pudelnationalen och har tagit sitt andra cert inom några veckor - endast 13 månader gammal!  Vunnit fler BIR o BIM. Maria var förhindrad att ställa upp på världutstälningen, "Santos" hade kunnat bli bästa unghund i världen!
Det har inte hänt förut i sverige, en aprikos mellan och så ung- med sådana framgångar.
Grattis och tack Maria Walfridsson (ägare) och Lina Moe (frisör och handler) som gjorde det möjligt.
Se mer bilder på www.pudelklubben.se
Samento "Santos" har 3 cert och perfekta höftleder "A", patella utan anmärkning, PRCD A. Han är en mycket spårsäker hund som klarat anlagstesten med bravur. Blev bästa SAR - pudel totalt 2008, vinnarbild finns i Pudelnytt 1-2009 sid 66. 31 maj 2009 blev han SAR-BIS, Svensk och Dansk utställningschampion. Ett stort GRATTIS!
Hans syster Amantilla finns kvar här oss.
 

Extra bilder

Hej alla! Det är jag som är Andina (Ni kan bland annat hitta mig under fliken Valpar till salu/roliga valpar ) . Eftersom jag tar massor av kort när jag är här på somrarna som aldrig kommer upp på hemsidan, så har jag startat en bild-blogg. Där hittar ni katt och pudelbilder från Happy Life kennel och från Orust. Den är lite text på Engelska för att alla ska förstå , men jag har översatt till Svenska också.
Här är adressen: http://happy-petlife.tumblr.com/


 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Gunilla jonasson | Svar 13.04.2017 19.13

Jag går i pension till hösten och önskar en liten hundvalp som jag kan ge hundra%.jag har två gamla katter och har haft hundar förut.

evelinah w beritsdotter | Svar 26.07.2016 23.19

Tjo! Kul & bra med en pudel sida på nätet! Jag skulle verkligen vilja ha 1 apriko s mellanpudel jag! Har redan 1 svart dvärg pudel som heter Råniyjaah,

Laila G | Svar 04.09.2014 19.58

hej Undrar om det finns ngn omplacering

Ruth 30.09.2014 01.20

Nej. Har en dvärg kille Hobbit som är 3 månader. Har sällan omplacering. Och helst inte till okända.

Wei | Svar 01.08.2014 01.17

Hej!
Jag köpte Bliss 6 år sen. Hon är en sötnos och har det jättebra hos oss Nu är hon i Stockholm och har varit i Drottningholm
Hälsningar
Wei

Ruth 30.09.2014 01.18

Vi har en Facebookgrupp för Happy Life Kennel. Kom gärna med där!
Jag har undrat hur det gick. Och om din pappa fått tag på en liten pudel. Ska ha röd dvärg

Arnhild og Amalie | Svar 05.04.2014 00.08

Lille merry gold / Lila har det veldig fint her i Gausdal❤️😊

Dina | Svar 16.07.2013 13.24

hej fin hemsida
Har en bichon havanais tjej på snart ett år. jag undrar om det kan komma lite mer fakta om mellan pudel

hur många km behöver dom per dag?

Monica Grandin Högberg | Svar 15.12.2011 15.17

Hej,har en Cavalier, James nu, snart 12 år. När han är borts står valet mellan cavalier och mellanpudel. Svart eller aprikos. har tittat på dina hundar

antti | Svar 19.03.2011 18.43

Haha ser dina bilder på pudlarna och ser att det finns fler dödliga som klipper sina käravänner såååå illla hehe som jag då. Men dessa fina vänner är så fina ä

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.03 | 18:07

En liten hälsning från Bildo Junior som just fyllt ett år. Så glad och livlig och härligt liten herre på täppan här på vår gård. Frisk och glad och livet leker!

...
16.12 | 18:21

Hej jag och min man pensionärer, söker mellanpudel tik valp alla färger inte vit, vi bor i villa landet, nära till skog, har stor hundarna, har en cockerpoo .

...
28.10 | 10:05

Hej
Vi är intresserade av en röd tik till sen vår/tidig sommar
Eller nu runt jul.
Vi har varit pudelägsre i 12 år och längtar efter en ny!
Mvh Catrine

...
10.08 | 17:41

hei jeg er fra Norge og er på søken etter en hanne til min tispe. Jeg liker godt Nicke. Jeg er ny som oppdretter. Jeg har en fawn hunne. Er medlem i NPklubb.

...
Du gillar den här sidan