OM Matte

Tycker nog att jag är lite av en bifigur på denna hemsidan, den ska främst handla om min hund och hunderiet. Här kommer i alla fall en presentation av personen som oftast håller i snöret!

Jag heter Åsa och befinner mig någonstans i mitten av livet! Ska snart över ett av alla berömda streck eller milstolpar man ska passera🤒.

Född och uppvuxen i 1 mil söder om Jönköping där jag spenderade nästan all vaken tid i stallet, ja förutom dom timmar man tvunget skulle gå i skolan då😉. Hästeriet vad alltså en stor och jätteviktig del av mitt liv lääänge!

Efter ordinarie skolgång och div. olika arbeten började reslusten göra sig mer och mer påmind😎. Vi har alltid rest mycket i familjen och jag hade bl.a. hunnit med den ordinarie Australienlångresan. Gå i Sverige och stöta kunde man ju inte göra när hela världen fanns där ute! Under dom senaste åren hade så passande en ny passion "dykt" upp, dykning! Sagt och gjort iväg for jag och började knega som dykinstruktör. Thailand, Maldiverna, Grekland och Gozo var några av dom länder jag plaskade runt i under dom 5 åren jag dök och dök och dök....................

En dag kom jag upp och började fundera på resten av livet. Skulle jag fortsätta eller? Valet stod mellan att öppna eget eller att börja studera igen. När jag väl kom in på "rätt" utbildning satte jag mig på planet och for hem. 4 år på universitetet blev det och sen en tjänst på Tranemo kommun🤨. Hur kul låter det? Faktum är att jag hade en jäkla tur som fick jobb som kommunekolog (dom tjänsterna växer inte på träd). 3 år blev det i Tranemo. Det bästa vad stället jag bodde på. Ett paradis på landet vilket jag alltid drömt om.

             
  

3 år räckte dock i Tranemo och när jag fick tjänsten i Växjö tvekade jag inte en sekund. Lite större och ett kanonroligt jobb. Nu är jag statlig slav istället och jobbar med bl.a. skydd och restaurering av sjöar och vattendrag. Får jag bara tag på ett vettigare boende i Växjö så ska vi nog trivas här också, fast det är en av Sveriges solfattigaste platser.

Annars då! Jo man är la hundtokig, det säger väl allt🙃

All for now!
Åsa

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS