BIRGITHAZ BLOGG

idag har min far namsdag det är EDVIN i almenackan o tänk du som älskade din morfar över allt annat, du har tagit bort vårt efternamn, får du stryk om du inte gör det? har han en bättre snyggare familj än vår? har du blivit allergisk mot den som födde dig eller är det din sambos egna mamma skräck som smittas av på dig?

 

din morfar var egen företagare i 33 år det är ingenting att skämmas för eller är det hans funktionshinder du inte tål nej vi är inga fotomodellskönheter men för den skull är vi ditt blod och jag har fött dig det kan du aldrig ta ifrån mig, vakna någon gång o se vad alla gör bakom din rygg jag tar gärna terapisamtal med dig om du har svårt att möta mig själv, men tydligen är du för feg för det också.

 

 

fastna inte i det förflutna det hindrar dig att leva se frammåt skapa nya minnen o låt dem komma till dig som vill det resten klarar du dig utan

bästa familjen Pettersson, uppuse gård, bäl ,dalhem Gotland. Överskriven på Peter din kusin idag. Men från börja n hemgifte för din faster Eva. Lantmäteriet har bekräftat vad som stod skrivet i Gregers namn fram till hans död 9/12-95. Det är skog o avstyckade tomter som han fick när eva fick sitt förskottsarv. Varför togs inte dessa värdefulla tillgångar upp i dödsboet? Det är straffbart undanhålla sådant. Eller ville ni lura Therese medvetet? 

Hur vet nu den där hemska människan som ni inte pratat ett ord MED på 23 år men väldigt högljutt och ofta OM allt detta?

Jo Greger lämnade papper till socialtjänsten o banken innan han åkte ned till Gotland. Det var väl det du Kerstin ville stoppa han från när du kom upp precis lagom till hans ambulansflyg till Gotland 16/11-95.

Jo då jag har de papprena o vi kan antingen göra skiftet retroaktivt i godo för Therese bästa eller via advokat för allas bästa. Någon gång måste ni ju prata med mig.

Sen Peter Petterson med fru Monika Uppuse Gård har du träffat dina halvsyskon på Kjells sida nu?

Nej då det är ingen lögn det heller, kolla med skatteverket o folkbokföringen om inte Eva vill berätta.

Och ni Samuel, Cecilia o Mikael har ni träffat era halvsyskon?

En syster föddes samma år som Cecilia hon heter visst fortfarande Irene. Kolla skatteverket om inte pappa Ray minns det längre.

Alla mina obehagliga sanningar finns dokumenterade det är det jag håller mig till. Och ni får gärna kolla som sagt på berörda myndigheter. Har förresten en bra journalistkontakt på gotland som är intresserad. Så vi får se.....trevlig första Advent framöver gott folk.

DU VÄLJER DEN HAND SOM HUGGIT AV DIN UNDER ÅRENS LOPP PÅ GOTLAND ELLER HAR DU GLÖMT FÖLJANDE;

* NÄR GREGER DOG O DET STOD KLART ATT DU SKULLE GYNNAS MED 60/40 FRÅN HANS LIVFÖRSÄKRINGAR. STARTADE EVA O KERSTIN EN GRYM JURIDISK PROCESS MOT DIG. FÖR ATT SKYDDA DITT ARV ÅT SIG SJÄLVA BEGÄRDE DE EN FÖRMYNDARE EFTER 1 ÅR PÅ DITT ARV.

 

* KERSTIN VAR INTE NÖJD MED 40% OCH RESPEKTERADE INTE SIN SONS ÖNSKEMÅL ALLS. DU MINNS ATT VI INTE HELLER VAR VÄLKOMNA PÅ PAPPAS BEGRAVNING? MEN DEN RÄKNINGEN GICK DIREKT TILL SVEN-ARNE DÅ HAN HADE PRIVAT KONTAKT MED DEM PÅ GOTLAND SEDAN TIDIGARE.

* PAPPA GREGER VISSTE HAN INTE HADE LÅNGT KVAR NÄR HAN ÅKTE AMBULANSFLYG TILL GOTLAND DEN 16/11 1995. HAN BESTÄLLDE DÄRFÖR SIN EGNA GRAVSTEN MED INSKRIPTIONEN " SIV GUTT SORKEN MIN" OCH EN VACKER MURGRÖNS SLINGA INGRAVERAD. DENNA GRAVSTEN BETALADE HAN SJÄLV INNAN HAN DOG. DEN LEVERERADES OCH SATTES UPP. SEN FICK TYDLIGEN EVA O KERSTIN PSYKBRYT. FÖR DE BYTTE RESOLUT UT HANS GRAVSTEN. STRUNTADE TOTALT I HANS EGNA VILJA. BESTÄLLDE EN NY GRAVSTEN O SKICKADE RÄKNINGEN TILL DIG SOM DU FICK BETALA.MINNS INTE HUR MÅNGA GGR DE FICK UT DE KOSTNADERNA MEN DET HAR JAG PAPPER PÅ.

* MINNS DU ATT FARMOR O INGEN ANNAN SLÄKTING FRÅN GOTLAND HÖRDE AV SIG TILL DIG DE FÖRSTA 5 ÅREN EFTER PAPPAS DÖD? DU O JAG TRÄFFADE KERSTIN O HJÖRDIS I STOCKHOLM FÖRST NÄR DU VAR 12 ÅR MED HJÄLP AV KONTAKTER FRÅN SOS FAMILJEENHETEN.DET FINNS I REDOVISNINGEN FLERA MÄRKLIGA FLYGBILJETTER UNDER DESSA 5 ÅR SOM KERSTIN FÅTT ERSÄTTNING FRÅN AV SVEN-ARNE FRÅN DITT KONTO. BÅDE FLYGBILJETTER TILL O FRÅN STOCKHOLM SAMT UTOMLANDS.

* IDAG HAR DET GÅTT 23 ÅR SEDAN GREGER DOG. FORTFARANDE HAR HANS SLÄKT PÅ GOTLAND INTE PRATAT MED MIG. MER OM MIG ÄN MED MIG. OCH HELT SÄKERT OM ALLT JAG GJORDE FEL FÖR ATT SÄTTA SIG SJÄLVA I BÄTTRE LJUS. INTE ENS HJÖRDIS HAR VISAT HÖVLIGHET.

* DIN AVLASTNINGSFAMILJ UWE O KICKI NYSTRÖM-PIWEK I HUDDINGE. TOG ALLT MER ÖVER DIN EKONOMI GENOM NOGA BAKTANKAR O MANIPULATION GENTEMOT SVEN-ARNE. DET FINNS ÅTMINSTONE 6 NYA FINA CYKLAR REGISTRERADE FÖR INKÖP TILL DIG. FICK DU NÅGONSIN EN NY EFTER ATT DÄCKET EXPLODERADE?

DET VAR DU SOM BLAND ANNAT BETALADE RESAN TILL EGYPTEN MED HELA FAMILJEN OCH DE PLACERINGS OFFER SOM FANNS I HUSET VID DET TILLFÄLLET.

DEN RESAN DROG FLERA GGR MED KONSTIGA REDOVISNINGS KVITTENSER HANDSKRIVNA SOM ÖVERFÖRMYNDARNÄMNDEN EGENTLIGEN INTE ALLS GODKÄNNER. JAG HAR KOPIOR.

* 2006 NÄR DU BLEV MYNDIG SKULLE SÅ REDOVISNINGEN SNYGGAS TILL. JAG KASTADES UT UR VÅR LÄGENHET. HADE BYTT TILL EN STÖRRE ÄN DEN SOM TILLHÖRDE DÖDSBOET.SÅ EGENTLIGEN HADE DU INGEN RÄTT ATT TA DEN FÖR DEN STOD PÅ MIG. MEN DET HADE NI GENERÖST ÖVERSEENDE EMOT. JAG FICK INTE ENS TA MED MIG DET VI HADE BESTÄMT TILL LÄGENHETEN JAG FICK AKUT AV SOS FÖR ATT INTE BLI HEMLÖS.NI BYTTE LÅS PÅ DÖRREN OCH DÄR STOD JAG. JAG MISSTÄNKER DU FICK DINA NUVARANDE ÅSIKTER O VÄRDERINGAR VÄLDIGT HÅRT INPRÄNTADE I AVLASTNINGSHEMMET. KERSTIN O EVA FÖRSÖKTE JU KASTA UT OSS FRÅN 2AN OCKSÅ SÅ DÄRFÖR GJORDE VI SOM GREGER INSTRUERAT HSB INNAN HAN ÅKTE NED TILL GOTLAND; VI BYTTE LÅS O NYCKLAR SÅ DE KOM INTE IN I LÄGENHETEN DEN 12/12 1995 NÄR DE HOTADE O STOD UTANFÖR.

VI HADE DÅ STÖD O SKYDD AV BROTTSOFFERJOUREN I ETT OCH ETT HALVT ÅR I KONFLIKTEN SOM FÖLJDE.

*  SKÄMDES INTE DU NÄR DU SEDAN ÄNDÅ KOM VÄLDIGT FREKVENT TILL MIN LILLA 1A O HÄLSADE PÅ? DU BODDE ÄVEN DÄR EN TID NÄR JAG TRÄFFADE LASSE O FLYTTADE TILL HAN I ÅRSTA. VI VAR OFTA O HANDLADE TILL DIG, MAT , KLÄDER, KOSMETIKA. ALLTID SKULLE DU HA KVITTOT PÅ DET VI KÖPPT. JAG FICK SEDAN VETA ATT DU NÄR JAG ÅKT HEM HADE GÅTT TILLBAKA MED MERPARTEN AV DET DU FÅTT O BYTTE UT MOT KONTANTER DÄR DET GICK.

DU SKYR DIN SLÄKT MED FUNKTIONSHINDER SOM PESTEN MEN DU KAN TA EMOT VÅRA PENGAR. HUR TÄNKER MAN DÅ?

DU VERKAR KÄNNA EN FALSK TILLIT TILL GOTLAND UMGÅS DU ÄVEN MED RAY IDAG? ELLER HAR DU INTE BERÄTTAT FÖR JONATHANS FAMILJ ATT DU HAR EN MORBROR SOM ÄR FÄRGAD?

JAG ÄR ÖVERTYGAD OM ATT DU VAKNAR EN DAG. TINGSRÄTTEN VISADE RESPEKT FÖR MIN HÄLSA. MINNS DU EN DAG DU O KARIN VAR HÖGA SOM HUS. NI HADE DRAGIT UPP STEGEN TILL DIN LOFTSÄNG O LÅG DÄR UPPE O SKREK SAMMA ORD TILL MIG HELA DAGEN....DET BÖRJADE PÅ LAX??????????

VI HAR ALLA GJORT BRA ELLER DÅLIGA VAL I VÅRA LIV. ATT VÄLJA BORT DET DU TYCKER ÄR DÅLIGT IDAG ÄR EN SVAGHET INTE DEN STARKA FINA TJEJ JAG VET ATT JAG FÖTT.

Therese; när du väljer bort efternamnet persson är det dessa avlidna personer du inte längre vill respektera. Din morfar, mormor o moster. Har du fått en sådan krass människosyn att funktionshindrade inte är människor? inte ens om en av dem har fött dig? Du vill inte längre minnas somrarna med morfar o du älskade att åka med han på hans permobil vid husvagnen. Du vill inte längre minnas att din morfar trots polio var en duktig företagsentreprenör. Med 33 år som egen företagare och vi byggde det välrenomerande gatuköket KEPS GRILL vid globen. Vi gjorde rätt för oss vi låg inte samhället till lags.Vet du att det var KERSTIN O EVA som tillsatte förmyndare o förvaltare på oss när Greger valde att gynna dig istället för dem? Är det så krasst att det pappa gav dig är mer värt än de arven på drygt 300 000 som du fått av mig under årens lopp inte är värda någonting? Och har du inte sett till pengarna i redovisningen från din förmyndare har jag kopior. Uwe o Kicki plockade ut en hel del pengar från ditt konto. Funktionshindrade människor är inte pestsmittade therese. Men deras pengar duger bra åt dig. Allt jag hävdar finns dokumenterat. Eva tog ut de pengar som "försvann" innan greger dog. När han "sålde" tillbaka stugan till henne ville hon ha tillbaka pengarna när hon insåg det var nära slutet. Det är dessa människors efternamn du väljer idag. Greger var här på en seans han gillar inte alls hur du blivit och det du gör. Tänk att tingsrätten frikände mig igen och tog hänsyn till min hälsa. När ska du respsektera mig och sluta kalla mig cp-kärring osv....jag HAR cp jag ÄR inte cp. Och du kan byta hur mycket efternamn du vill. Du får ändå aldrig bort att jag har fött dig.

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS