BIRGITHAZ BLOGG

jo det blir jul i år också
Jo tack jag blir ensammen på julafton helt lugnt o skönt o perfekt. Ni som inte pratat med mig utan om mig med andra under 24 år fortsätt med det. Och till dig som inte ens vill ha mitt efternamn, hade du blivit född utan mig???????? Nej jag är inte bitter respekterar era val. Jag har ju inte personligen varit delaktig till de konsekvenser ni skyller på mig, Tänk efter noga så inser ni också hur allt blivit konstruerat. Allt för att passa era syften då guldkalven inte fanns kvar längre. Jag har precis det liv jag önskar och respekterar era val. Önskar er den respekt o glädje ni förtjänar. Inte mot mig för det har ni förbrukat men mot andra. Eller gör ni så här mot alla???? Ett förlåt är inte ens möjligt och försoning aldrig tänkbart så inse att den väg ni valt inte ens har en exit.J du har gjort ett bra jobb ...men vi har vägar till kontakt du aldrig kan ta ifrån oss. Och är du inte ens tacksam för det du fått av mig? Hoppas ni alla 4 har det bra och att ni tar väl hand om den minsta. Jag vet T kan...men du??

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS