BIRGITHAZ BLOGG

idag 11/3 har min far Edvin namsdag 13/3 är det greger

idag har min far namsdag det är EDVIN i almenackan o tänk du som älskade din morfar över allt annat, du har tagit bort vårt efternamn, får du stryk om du inte gör det? har han en bättre snyggare familj än vår? har du blivit allergisk mot den som födde dig eller är det din sambos egna mamma skräck som smittas av på dig?

 

din morfar var egen företagare i 33 år det är ingenting att skämmas för eller är det hans funktionshinder du inte tål nej vi är inga fotomodellskönheter men för den skull är vi ditt blod och jag har fött dig det kan du aldrig ta ifrån mig, vakna någon gång o se vad alla gör bakom din rygg jag tar gärna terapisamtal med dig om du har svårt att möta mig själv, men tydligen är du för feg för det också.

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS