BIRGITHAZ BLOGG

Nu fixar vi till arvs skiftet retroaktivt för Therese

bästa familjen Pettersson, uppuse gård, bäl ,dalhem Gotland. Överskriven på Peter din kusin idag. Men från börja n hemgifte för din faster Eva. Lantmäteriet har bekräftat vad som stod skrivet i Gregers namn fram till hans död 9/12-95. Det är skog o avstyckade tomter som han fick när eva fick sitt förskottsarv. Varför togs inte dessa värdefulla tillgångar upp i dödsboet? Det är straffbart undanhålla sådant. Eller ville ni lura Therese medvetet? 

Hur vet nu den där hemska människan som ni inte pratat ett ord MED på 23 år men väldigt högljutt och ofta OM allt detta?

Jo Greger lämnade papper till socialtjänsten o banken innan han åkte ned till Gotland. Det var väl det du Kerstin ville stoppa han från när du kom upp precis lagom till hans ambulansflyg till Gotland 16/11-95.

Jo då jag har de papprena o vi kan antingen göra skiftet retroaktivt i godo för Therese bästa eller via advokat för allas bästa. Någon gång måste ni ju prata med mig.

Sen Peter Petterson med fru Monika Uppuse Gård har du träffat dina halvsyskon på Kjells sida nu?

Nej då det är ingen lögn det heller, kolla med skatteverket o folkbokföringen om inte Eva vill berätta.

Och ni Samuel, Cecilia o Mikael har ni träffat era halvsyskon?

En syster föddes samma år som Cecilia hon heter visst fortfarande Irene. Kolla skatteverket om inte pappa Ray minns det längre.

Alla mina obehagliga sanningar finns dokumenterade det är det jag håller mig till. Och ni får gärna kolla som sagt på berörda myndigheter. Har förresten en bra journalistkontakt på gotland som är intresserad. Så vi får se.....trevlig första Advent framöver gott folk.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS