BIRGITHAZ BLOGG

VI GÖR ALLA BRA ELLER DÅLIGA VAL I LIVET

DU VÄLJER DEN HAND SOM HUGGIT AV DIN UNDER ÅRENS LOPP PÅ GOTLAND ELLER HAR DU GLÖMT FÖLJANDE;

* NÄR GREGER DOG O DET STOD KLART ATT DU SKULLE GYNNAS MED 60/40 FRÅN HANS LIVFÖRSÄKRINGAR. STARTADE EVA O KERSTIN EN GRYM JURIDISK PROCESS MOT DIG. FÖR ATT SKYDDA DITT ARV ÅT SIG SJÄLVA BEGÄRDE DE EN FÖRMYNDARE EFTER 1 ÅR PÅ DITT ARV.

 

* KERSTIN VAR INTE NÖJD MED 40% OCH RESPEKTERADE INTE SIN SONS ÖNSKEMÅL ALLS. DU MINNS ATT VI INTE HELLER VAR VÄLKOMNA PÅ PAPPAS BEGRAVNING? MEN DEN RÄKNINGEN GICK DIREKT TILL SVEN-ARNE DÅ HAN HADE PRIVAT KONTAKT MED DEM PÅ GOTLAND SEDAN TIDIGARE.

* PAPPA GREGER VISSTE HAN INTE HADE LÅNGT KVAR NÄR HAN ÅKTE AMBULANSFLYG TILL GOTLAND DEN 16/11 1995. HAN BESTÄLLDE DÄRFÖR SIN EGNA GRAVSTEN MED INSKRIPTIONEN " SIV GUTT SORKEN MIN" OCH EN VACKER MURGRÖNS SLINGA INGRAVERAD. DENNA GRAVSTEN BETALADE HAN SJÄLV INNAN HAN DOG. DEN LEVERERADES OCH SATTES UPP. SEN FICK TYDLIGEN EVA O KERSTIN PSYKBRYT. FÖR DE BYTTE RESOLUT UT HANS GRAVSTEN. STRUNTADE TOTALT I HANS EGNA VILJA. BESTÄLLDE EN NY GRAVSTEN O SKICKADE RÄKNINGEN TILL DIG SOM DU FICK BETALA.MINNS INTE HUR MÅNGA GGR DE FICK UT DE KOSTNADERNA MEN DET HAR JAG PAPPER PÅ.

* MINNS DU ATT FARMOR O INGEN ANNAN SLÄKTING FRÅN GOTLAND HÖRDE AV SIG TILL DIG DE FÖRSTA 5 ÅREN EFTER PAPPAS DÖD? DU O JAG TRÄFFADE KERSTIN O HJÖRDIS I STOCKHOLM FÖRST NÄR DU VAR 12 ÅR MED HJÄLP AV KONTAKTER FRÅN SOS FAMILJEENHETEN.DET FINNS I REDOVISNINGEN FLERA MÄRKLIGA FLYGBILJETTER UNDER DESSA 5 ÅR SOM KERSTIN FÅTT ERSÄTTNING FRÅN AV SVEN-ARNE FRÅN DITT KONTO. BÅDE FLYGBILJETTER TILL O FRÅN STOCKHOLM SAMT UTOMLANDS.

* IDAG HAR DET GÅTT 23 ÅR SEDAN GREGER DOG. FORTFARANDE HAR HANS SLÄKT PÅ GOTLAND INTE PRATAT MED MIG. MER OM MIG ÄN MED MIG. OCH HELT SÄKERT OM ALLT JAG GJORDE FEL FÖR ATT SÄTTA SIG SJÄLVA I BÄTTRE LJUS. INTE ENS HJÖRDIS HAR VISAT HÖVLIGHET.

* DIN AVLASTNINGSFAMILJ UWE O KICKI NYSTRÖM-PIWEK I HUDDINGE. TOG ALLT MER ÖVER DIN EKONOMI GENOM NOGA BAKTANKAR O MANIPULATION GENTEMOT SVEN-ARNE. DET FINNS ÅTMINSTONE 6 NYA FINA CYKLAR REGISTRERADE FÖR INKÖP TILL DIG. FICK DU NÅGONSIN EN NY EFTER ATT DÄCKET EXPLODERADE?

DET VAR DU SOM BLAND ANNAT BETALADE RESAN TILL EGYPTEN MED HELA FAMILJEN OCH DE PLACERINGS OFFER SOM FANNS I HUSET VID DET TILLFÄLLET.

DEN RESAN DROG FLERA GGR MED KONSTIGA REDOVISNINGS KVITTENSER HANDSKRIVNA SOM ÖVERFÖRMYNDARNÄMNDEN EGENTLIGEN INTE ALLS GODKÄNNER. JAG HAR KOPIOR.

* 2006 NÄR DU BLEV MYNDIG SKULLE SÅ REDOVISNINGEN SNYGGAS TILL. JAG KASTADES UT UR VÅR LÄGENHET. HADE BYTT TILL EN STÖRRE ÄN DEN SOM TILLHÖRDE DÖDSBOET.SÅ EGENTLIGEN HADE DU INGEN RÄTT ATT TA DEN FÖR DEN STOD PÅ MIG. MEN DET HADE NI GENERÖST ÖVERSEENDE EMOT. JAG FICK INTE ENS TA MED MIG DET VI HADE BESTÄMT TILL LÄGENHETEN JAG FICK AKUT AV SOS FÖR ATT INTE BLI HEMLÖS.NI BYTTE LÅS PÅ DÖRREN OCH DÄR STOD JAG. JAG MISSTÄNKER DU FICK DINA NUVARANDE ÅSIKTER O VÄRDERINGAR VÄLDIGT HÅRT INPRÄNTADE I AVLASTNINGSHEMMET. KERSTIN O EVA FÖRSÖKTE JU KASTA UT OSS FRÅN 2AN OCKSÅ SÅ DÄRFÖR GJORDE VI SOM GREGER INSTRUERAT HSB INNAN HAN ÅKTE NED TILL GOTLAND; VI BYTTE LÅS O NYCKLAR SÅ DE KOM INTE IN I LÄGENHETEN DEN 12/12 1995 NÄR DE HOTADE O STOD UTANFÖR.

VI HADE DÅ STÖD O SKYDD AV BROTTSOFFERJOUREN I ETT OCH ETT HALVT ÅR I KONFLIKTEN SOM FÖLJDE.

*  SKÄMDES INTE DU NÄR DU SEDAN ÄNDÅ KOM VÄLDIGT FREKVENT TILL MIN LILLA 1A O HÄLSADE PÅ? DU BODDE ÄVEN DÄR EN TID NÄR JAG TRÄFFADE LASSE O FLYTTADE TILL HAN I ÅRSTA. VI VAR OFTA O HANDLADE TILL DIG, MAT , KLÄDER, KOSMETIKA. ALLTID SKULLE DU HA KVITTOT PÅ DET VI KÖPPT. JAG FICK SEDAN VETA ATT DU NÄR JAG ÅKT HEM HADE GÅTT TILLBAKA MED MERPARTEN AV DET DU FÅTT O BYTTE UT MOT KONTANTER DÄR DET GICK.

DU SKYR DIN SLÄKT MED FUNKTIONSHINDER SOM PESTEN MEN DU KAN TA EMOT VÅRA PENGAR. HUR TÄNKER MAN DÅ?

DU VERKAR KÄNNA EN FALSK TILLIT TILL GOTLAND UMGÅS DU ÄVEN MED RAY IDAG? ELLER HAR DU INTE BERÄTTAT FÖR JONATHANS FAMILJ ATT DU HAR EN MORBROR SOM ÄR FÄRGAD?

JAG ÄR ÖVERTYGAD OM ATT DU VAKNAR EN DAG. TINGSRÄTTEN VISADE RESPEKT FÖR MIN HÄLSA. MINNS DU EN DAG DU O KARIN VAR HÖGA SOM HUS. NI HADE DRAGIT UPP STEGEN TILL DIN LOFTSÄNG O LÅG DÄR UPPE O SKREK SAMMA ORD TILL MIG HELA DAGEN....DET BÖRJADE PÅ LAX??????????

VI HAR ALLA GJORT BRA ELLER DÅLIGA VAL I VÅRA LIV. ATT VÄLJA BORT DET DU TYCKER ÄR DÅLIGT IDAG ÄR EN SVAGHET INTE DEN STARKA FINA TJEJ JAG VET ATT JAG FÖTT.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS