BIRGITHAZ BLOGG

du tar avstånd från dessa
Therese; när du väljer bort efternamnet persson är det dessa avlidna personer du inte längre vill respektera. Din morfar, mormor o moster. Har du fått en sådan krass människosyn att funktionshindrade inte är människor? inte ens om en av dem har fött dig? Du vill inte längre minnas somrarna med morfar o du älskade att åka med han på hans permobil vid husvagnen. Du vill inte längre minnas att din morfar trots polio var en duktig företagsentreprenör. Med 33 år som egen företagare och vi byggde det välrenomerande gatuköket KEPS GRILL vid globen. Vi gjorde rätt för oss vi låg inte samhället till lags.Vet du att det var KERSTIN O EVA som tillsatte förmyndare o förvaltare på oss när Greger valde att gynna dig istället för dem? Är det så krasst att det pappa gav dig är mer värt än de arven på drygt 300 000 som du fått av mig under årens lopp inte är värda någonting? Och har du inte sett till pengarna i redovisningen från din förmyndare har jag kopior. Uwe o Kicki plockade ut en hel del pengar från ditt konto. Funktionshindrade människor är inte pestsmittade therese. Men deras pengar duger bra åt dig. Allt jag hävdar finns dokumenterat. Eva tog ut de pengar som "försvann" innan greger dog. När han "sålde" tillbaka stugan till henne ville hon ha tillbaka pengarna när hon insåg det var nära slutet. Det är dessa människors efternamn du väljer idag. Greger var här på en seans han gillar inte alls hur du blivit och det du gör. Tänk att tingsrätten frikände mig igen och tog hänsyn till min hälsa. När ska du respsektera mig och sluta kalla mig cp-kärring osv....jag HAR cp jag ÄR inte cp. Och du kan byta hur mycket efternamn du vill. Du får ändå aldrig bort att jag har fött dig.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS