BIRGITHAZ BLOGG

jag gav mig själv en fin födelsedagspresent var till stans bästa spa o fick 50 min mindfullnes massage....det behöver jag...o visst syns viktnedgången..
skulle ha börjat tidigare men idag...som ett tecken från någon...blommade de första blommorna på min mark krasse o det kommer massor med knoppar...vem har sin dag idag? Jo det var min systers begravningsdag om jag minns rätt.....

ett barn är aldrig längre bort från sin förälder än hjärtats slag i kroppen...det kommer du förstå när du får egna barn...den känslan du känner när du håller ditt barn känner jag alltid för dig...sen att du väljer bort den som gav dig livet är ditt krig...inte mitt inte vårt...att vara otacksam för gåvan att leva är att agera så...ingen väljer sina föräldrar...inte ens genom att ta bort ett efternamn...du gifter dig..föder dina barn utan mig...då har jag givit dig en bra grund att stå på...sen vad du väljer att säga om mig...eller inte ens nämna mig är ditt samvete...jag gjorde mitt bästa utifrån mina möjligheter glöm aldrig det...och din mormor, morfar o moster älskade dig som ett mirakel...välj ditt liv jag väljer mitt...men du kan aldrig stoppa mig att älska dig villkorslöst...och våra medicinska gener kan du aldrig svära dig fri ifrån...aldrig...de finns där...övervikten..den psykiska ohälsan...jag önskar  dig allt gott. Mvh/ din mor som fött dig.

Bilden kan innehålla: Birgitha Persson, glasögon och närbild

 

god o glad påsk allesammens jag ska förlova mig på skärtorsdagen

obs obs obs...inget dåligt aprilskämt

idag har min far namsdag det är EDVIN i almenackan o tänk du som älskade din morfar över allt annat, du har tagit bort vårt efternamn, får du stryk om du inte gör det? har han en bättre snyggare familj än vår? har du blivit allergisk mot den som födde dig eller är det din sambos egna mamma skräck som smittas av på dig?

 

din morfar var egen företagare i 33 år det är ingenting att skämmas för eller är det hans funktionshinder du inte tål nej vi är inga fotomodellskönheter men för den skull är vi ditt blod och jag har fött dig det kan du aldrig ta ifrån mig, vakna någon gång o se vad alla gör bakom din rygg jag tar gärna terapisamtal med dig om du har svårt att möta mig själv, men tydligen är du för feg för det också.

 

 

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS