BIRGITHAZ BLOGG

Du vet vilka som fanns runt oss när allt hände o alla dog att straffa mig som du gör är att inte släppa o gå vidare jag älskar dig villkorslöst precis som du älskar ditt barn du kan tyvärr inte bortse från de genetiska avvikelser som finns trots att du tagit bort namnet Persson minns du inte heller mormor, morfar o moster med respekt? Jag har fött dig burit dig o tyvärr satte dem på Gotland in överförmyndarnämnden runt oss...du har rätt till mark på Gotland som stod i Gregers namn när han dog det redovisades inte i dödsboet då Eva myglade över dem till Sanna o Peter....det var dem på Gotland som hade Gregers ut tags kort inte jag...allt går att bevisa o jag har dokumentationen Greger hälsar till dig o hoppas det ska gå bra framöver med nästa barn..du kan hälsa den som skickar mig information om dig att den personen kan sluta med det jag har förlikat mig med att du inte ens respekterar att jag gav dig livet...jag önskar er allt gott framöver men sluta kasta skit på mig o ta tag i de tillgångar du har rätt till som du ännu inte fått av dem på Gotland.
jag gav mig själv en fin födelsedagspresent var till stans bästa spa o fick 50 min mindfullnes massage....det behöver jag...o visst syns viktnedgången..
skulle ha börjat tidigare men idag...som ett tecken från någon...blommade de första blommorna på min mark krasse o det kommer massor med knoppar...vem har sin dag idag? Jo det var min systers begravningsdag om jag minns rätt.....

ett barn är aldrig längre bort från sin förälder än hjärtats slag i kroppen...det kommer du förstå när du får egna barn...den känslan du känner när du håller ditt barn känner jag alltid för dig...sen att du väljer bort den som gav dig livet är ditt krig...inte mitt inte vårt...att vara otacksam för gåvan att leva är att agera så...ingen väljer sina föräldrar...inte ens genom att ta bort ett efternamn...du gifter dig..föder dina barn utan mig...då har jag givit dig en bra grund att stå på...sen vad du väljer att säga om mig...eller inte ens nämna mig är ditt samvete...jag gjorde mitt bästa utifrån mina möjligheter glöm aldrig det...och din mormor, morfar o moster älskade dig som ett mirakel...välj ditt liv jag väljer mitt...men du kan aldrig stoppa mig att älska dig villkorslöst...och våra medicinska gener kan du aldrig svära dig fri ifrån...aldrig...de finns där...övervikten..den psykiska ohälsan...jag önskar  dig allt gott. Mvh/ din mor som fött dig.

Bilden kan innehålla: Birgitha Persson, glasögon och närbild

 

god o glad påsk allesammens jag ska förlova mig på skärtorsdagen

obs obs obs...inget dåligt aprilskämt

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS