BIRGITHAZ BLOGG

Jo tack jag blir ensammen på julafton helt lugnt o skönt o perfekt. Ni som inte pratat med mig utan om mig med andra under 24 år fortsätt med det. Och till dig som inte ens vill ha mitt efternamn, hade du blivit född utan mig???????? Nej jag är inte bitter respekterar era val. Jag har ju inte personligen varit delaktig till de konsekvenser ni skyller på mig, Tänk efter noga så inser ni också hur allt blivit konstruerat. Allt för att passa era syften då guldkalven inte fanns kvar längre. Jag har precis det liv jag önskar och respekterar era val. Önskar er den respekt o glädje ni förtjänar. Inte mot mig för det har ni förbrukat men mot andra. Eller gör ni så här mot alla???? Ett förlåt är inte ens möjligt och försoning aldrig tänkbart så inse att den väg ni valt inte ens har en exit.J du har gjort ett bra jobb ...men vi har vägar till kontakt du aldrig kan ta ifrån oss. Och är du inte ens tacksam för det du fått av mig? Hoppas ni alla 4 har det bra och att ni tar väl hand om den minsta. Jag vet T kan...men du??
jag gav mig själv en fin födelsedagspresent var till stans bästa spa o fick 50 min mindfullnes massage....det behöver jag...o visst syns viktnedgången..
skulle ha börjat tidigare men idag...som ett tecken från någon...blommade de första blommorna på min mark krasse o det kommer massor med knoppar...vem har sin dag idag? Jo det var min systers begravningsdag om jag minns rätt.....

ett barn är aldrig längre bort från sin förälder än hjärtats slag i kroppen...det kommer du förstå när du får egna barn...den känslan du känner när du håller ditt barn känner jag alltid för dig...sen att du väljer bort den som gav dig livet är ditt krig...inte mitt inte vårt...att vara otacksam för gåvan att leva är att agera så...ingen väljer sina föräldrar...inte ens genom att ta bort ett efternamn...du gifter dig..föder dina barn utan mig...då har jag givit dig en bra grund att stå på...sen vad du väljer att säga om mig...eller inte ens nämna mig är ditt samvete...jag gjorde mitt bästa utifrån mina möjligheter glöm aldrig det...och din mormor, morfar o moster älskade dig som ett mirakel...välj ditt liv jag väljer mitt...men du kan aldrig stoppa mig att älska dig villkorslöst...och våra medicinska gener kan du aldrig svära dig fri ifrån...aldrig...de finns där...övervikten..den psykiska ohälsan...jag önskar  dig allt gott. Mvh/ din mor som fött dig.

Bilden kan innehålla: Birgitha Persson, glasögon och närbild

 

god o glad påsk allesammens jag ska förlova mig på skärtorsdagen

obs obs obs...inget dåligt aprilskämt

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS