LIVET GÅR VIDARE

MITT LIV I BILD ORD O MUSIK

Min hemsida är tillbaka...njut bläddra
och läs...lyssna gärna på inspelningen där min för allti älskade lilla syster sjunger ... det enda jag har kvar av henne idag...har inte orkat redigera och lägga ut bilder från grav o begravning än..vill ha det för mig själv än en stund...tack min kära bror för allt du gjort i efterhand i allt det tragiska som uppdagades runt vår systers boende o miss skötseln trots att hon betalade dyrt till diakonen...nu går vårt liv vidare.En lex-Maria anmälan är gjord mot ansvarigt vård-team.Huvudläkare är avstängd i av vaktan på utredningen. Och vi hoppas att det blir en rättvis bedömning.Min syster var sjuk hon behövde omsorg o vård.Inte ens diakonin kan man lita på idag.Vart är Sverige på väg? Jag söker ny bostad men med min dåliga ekonomi.Och det jag blivit utsatt för av Rune Wiström som förvaltare.Gör betalningsanmärkningarna han åsamkade mig.Att det är svårt att få ett förstahandskontrakt. Så är det att bli ut-dömd som människa.Jag vill mena att vi dög när andra kunde få del av våra pengar.Arvodespengarna som togs ut av Sven-Arne Idehaag för hans vidriga förmyndarskap Och av Rune Wiström borde vi åtminstone få tillbaka.Vår förmögenhet är borta...våra ägodelar vårt hem...så går det till i sverige idag.När man hamnar under överförmyndarnämndens försorg.Ochallt för att vi inte delade med oss till de släktingar som kom o tiggde....släkten är värst i alla fall hos oss fortfarande.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Anki | Svar 05.12.2010 11.34

fin sida

gullvi | Svar 28.11.2010 19.03

hej Birgitha vad jag blev glad att din sida är tillbaka
kram gullvi

ileana | Svar 28.11.2010 18.23

english translation?....or better: italian? ha,ha!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS