MINA FLUGFOBIER

mina fobier

puh.. nu är det sommar igen...o med den kommer min gamla skräck; flugorna.
Idag skrattar jag åt det. Men tidigare var en enda liten fluga allt annat än roligt.
Jag upplevde det som hemskt med flugor redan som barn...lyssnade på boken "flugornas herre" på ljudband på roliga timmen när vi gick i skolan på lördagarna. O levde mig så in i den att jag fick flugfobien på kuppen.
O sen kom ju filmen "Flugan" med vetenskapsmannen som ville bli fluga...av alla djur. Ja...jag var helt hysterisk av surret...inte så mycket av djuret i sig men surret...hu. Kanske bidrog det till att jag är synskadad o inte kan upptäcka flugan hur lätt som helst heller.
När jag blev vuxen o min dotter upptäckte min fobi...som så klart var skämmigt för henne...då lånade hon en bok åt mig på biblioteket om flugor...vilka fascinerande djur kan jag idag tänka...o faktiskt har jag blivit bästa vän med flugsmällan nu för tiden.
Idag gör det mig ingenting längre.
Nu är flugorna mina bästa vänner....

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS