Dagbok

birgithaz dagbok

fredagen den 30 Oktober 2009

idag skriver vi 30 oktober 2009 och i år känns det alldeles särskilt extra tungt och svårt inför Allhelgona helgen... i morgon ska Therese o jag gå till kyrkogården och sätta ut 3 gravlyktor som jag införskaffat...men den graven jag allra helst skulle ha velat ha närhet till har jag inte ens besökt än...och då har greger ändå varit död i 14 år...men vi gör som Therese kom på när hon var liten...vi sätter en blomma på sidan vid mormor o morfars grav till greger också för det ser han...pappa är ju en ängel nu....jag hittar ändå ny tröst i sorgen...Freddie Wadling o Helene Sjöholms duett " i den stora sorgens famn" är en sådan o Carolas vackra "Jag ska alltid älska" följer tryggt med...det behövs så lite för att stjälpa allt...o just nu är jag bräcklig o skör...tårar av saknad o förtvivlan skymmer min sikt nu när jag skriver detta...är detta verkligen meningen med mitt liv...kan ni inte bara komma o hämta mig??????????

Lördagen den 24 Oktober 2009

ja mitt liv har tvärvänt igen...totalkraschat...jag blev vräkt den 3/6 2008 fick bara med mig en väska med lite kläder...minns mitt hem på fotografiet med sorg i hjärtat...för socialtjänsten hjälpte mig inte ens att magasinera mina ägodelar...allt är borta...ALLT.
Huddinge Kommun där jag bodde ansåg att slum slottet Wenngarn var ett skäligt alternativ för boende för mig...till en hutlös kostnad av 4.800/månaden för ett 12kvm rum med en obäddad säng o ett skrivbord...wenngarns slumslott har utklassats som tjänlig boendemiljö... jag har en enda vän som har ställt upp o hjälpt mig...hans soffa är min trygghet idag...jag är funktionshindrad...kommer aldrig mer att kunna gå ut o jobba ihop till mina ägodelar...tack sverige för denna underbara trygghet... jag har också nyligen legat på sjukhus o kämpat för mitt liv på grund av ohälsa... tack o lov att sjukvården fungerar....

Fredagen den 11/1-08

ja nu skriver vi 08 ett nytt år i början av sin andning...man har knappt vant sig..idag var det grådaskigt väder hela dagen igen..så trist..vill ha snö så det blir ljust o fint o sol så man blir lite piggare...har min vän här...har gjort revbenspjäll ris o grönsaker åt oss...det blev väldigt gott..ska följa med han hem o hjälpa han att tvätta...gott nytt år allesammans...detta året ska bli något särskilt.


Nu har året kommit en bit på väg..mitt liv har tvätvänt eller ska vi säga kastats omkull väldigt drastiskt...letar ny bostad o en ny fast tillvaro..cancern skövlar mina vänner o min senaste sambo...så varför blir just jag kvar hela tiden...

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Marina | Svar 01.12.2011 01.16

Finner inga ord till hur man kan behandla människor i nöd!!!

Marina | Svar 01.12.2011 01.05

Jag finner inte rätt ord, när de gäller detta.
Tur de finns personliga ombud i vissa kommuner!!!
Stackare!!!

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS