min piano video

jag skämdes bort av mina generösa föräldrar med ett eget piano o en privat pianolärarinna...hon hade en ängels tålamod med mitt musicerande...hennes namn var Ingrid Ehliars...som 9-åring spelade jag i ST:Görans kyrkan i stockholm en pianosonat av Haydn...som 11-åring spelade jag i Kungsholms kyrka en pianosonat av Mozart...jag njuter av att få sitta o
spela vid ett piano...mitt piano försvann när mina syskon tömde vårt föräldrarhem efter min mors bortgång..de valde att sälja pianot o ta pengarna...idag gör jag små program med piano eller dragspel i min förening...o det uppskattas mycket...har i snitt mellan 15 - 20 besökande på varje program. Varje ton i denna video är en hyllning till mina föräldrar o glädjen över att kunna få ynnesten att lära sig spela...njut o lyssna.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Marina | Svar 01.12.2011 01.22

Mkt fint =)

birgitta persson | Svar 23.11.2009 11.12

spela piano är att läka själen för mig

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS