BIRGITHAZ BLOGG

tack therese att du tog detta så långt som till rättegång då får vi klargjort mina frågetecken också du lever i en livslögn formad av dem på gotland och din fosterfamilj det är dax granska allt nu och min advokat hjälper mig få fram alla gamla handlingar följande saker ska studeras o förklaras vid rättegång

* varför satte farmor Kerstin Hedman Liffedarve-Eskelhem o Ray Åsenbjörk Jönköping-Hägersten förmyndare på dina pengar 1996.

 

* hur mycket fick de ut för egna ut tag av Sven-Arne Idehaag?

 

* hur mycket mer än den faktiska kostnade fick farmor Kerstin Hedman ut för att byta sin sons gravsten utan att samtycka med oss och med att självsvådligt lämna räkningen direkt till din förmyndare med orden " det är godkänt av Birgitta".?

 

* Hur många flygbiljetter betalade du för familjen Kjell o Eva Pettersson Uppuse Gård Bäl Dalhem Gotland?

 

* Lagfarts inskrivelsen av stugan gjordes samma dag Greger dog. 9/12-95. Enligt vittne från sjukhuset var han inte kontaktbar sista veckan han levde????? Ni hade ju kvar stämplar o dokument hemma från Bertils tid i LRF bankens styrelse.

 

Jag kunde inte dra annat än räkningar som kom i Gregers namn. Och de 100.000 som försvann var dem NI på gotland tog ut på hans kort sista veckan han levde.

Ja det är gammalt skräp men det ska upp i ljuset för att förklara varför ni inte har pratat med mig sen 1995. Ni pratar mer OM mig än med mig personligen. Livslögner brukar fungera så.

* Fosterfamiljen Piwek-Nyström Huddinge har också en del att förklara.

Bland annat den resa till egypten som betalades med Therese pengar.

Då samtliga av era spargrisplaceringar följde med ni var visst totalt 11 som åkte...inkl era döttrar.

Inte en gång erbjöds samtal med mig under tiden ni danade Therese.

Jag åkte ändå ner o besökte henne var 14e dag på det låsta p-12 hemmet i Eskilstuna.

Karin - av respekt sätter jag inte ut din kusins namn eller ditt efternamn - jag hoppas du fortfarande är den fina kompis med Therese du var tidigare? Eller får du inte heller finnas runt Therese?

 

Försök förstå; allt runt Therese idag styrs av ett syfte att deras livslögner ska hålla. Skönt att Polis o rättsväsendet äntligen får ge mig upprättelse.

*********************************************************
Hoppsan Tjärrstin över 300 besök sen igår...som vanligt ni läser om mig o pratar om mig men ni är för fega ta direkt kontakt med mig..nåja jag har en advokat annars ni kan vända er till.

Och Therese skulle det bli för pinsamt i rätten den 25/10 så kan du ju alltid ta tillbaka allt. I annat fall löper jag linan fullt ut jag har också rätt få svar på mina frågor. Hade varit sååå mycket lättare om ni visat mig respekten att prata med mig istället för att lyssna på Ray. Joo då han finns kvar i sverige har inte alls emigrerat. Min advokat fick upp hans adresser i Jönköping o Hägersten.

Väl mött den 25/10 jag kommer närvara m advokat via länk på grund av min hälsa.

Therese är du så manipulerad av Jonathan att du inte får ha eller medvetet inte berättar om din familj? Ska jag behöva ta med mig foton till kommande rättegång där du träffar Ray? Jag har även vittnen som ställer upp att du o han närvarade på din mosters begravning så sent som 2010 vad mer är du manipulerad till? Är hela din barndom plågsam och mina bilder på vårt liv då är mitt liv dem har jag rätt att dela o använda hur som helst. Att du upplever påminnelse som plågsam stärker min oro för ditt nuvarande förhållande och att du manipuleras att inte kännas vid ens din biologiska mor. Jag har ringt o frågat efter dig på ditt jobb ingenting annat. Jag skulle aldrig lämna ut negativ information om dig. Och du omhändertogs på alla 3 LVU paragraferna som 12 åring det innebär även pga missbruksproblem...vill du jag ska lägga ut journalern från sos också?

Till min älskade dotter; ja då var det dax för polisförhör igen för mig. Jag ska försvara att jag är orolig för dig och inte hört av dig på 4 år. Då vill jag att du förklarar följande för mig. Jag har även mailat det till polis, advokat och cmv för kännedom.

* Vem runt dig initierade 2006 att kasta ut mig från vårt hem det året innan du skulle fylla 18 o inte längre fick ha fosterhemsplacering?

Var det; Uwe o Kicki? Din förmyndare eller Nece?

* Vem runt dig initierade 2006 att byta lås på dörren innan jag hunnit ta med mig det som var mitt? Och vart tog de sakerna vägen?

Var det; Uwe o Kicki? Din förmyndare eller Nece?

* Vem initierade att försälja vårt hem för en undersumma om 99.000 till Uwes kompis? Jag har papper på att lägenheten var värderad till 240.000.

Var det; Uwe o Kicki? Din förmyndare eller Nece?

* Vem godkände alla ut tag från dina kontont till Kerstin, Ray o Nece?

Var det din förmyndare?

När jag har fått dessa frågor besvarade med hur du ser på dem kan jag tänka mig närvara på ett förhör. Men inte för att försvara min oro för mitt manupulativa barn utan för att du har de folk omkring dig idag som gjorde detta mot mig då. Sven-Arne är ju död men de andra styr dig tydligen fortfarande för egna syften.

Jag hoppas du fick det jag stickat till Vandell och ringen som var med i paketet.

Therese; Jag skäms inte för vårt liv hur det varit. Jag har rest mig igen och lämnat det. Du lever tydligen väldigt starkt kvar i det. Kan du förklara varför?

Jag har gamla journaler kvar och allt jag hävdat finns dokumenterat. Jag håller mig till det.

Det finns möjlighet till samtal genom CMV om du o Jonathan har intresse av det...vilket jag betvivlar.

Är det du eller Jonathan som sitter på spotify o bevakar när jag är där?

Jag kommer att ta med mig alla originalmail vid ev förhör.

Och Therese var ärlig; du uppger i förhör att du sagt till mig i telefon att du inte vill ha kontakt???? Vi har inte talats vid sedan september 2013.

Jag lägger ut detta med min advokats godkännande för jag vet ju inte om du får hantera din email själv. Du har inte besvarat ett enda av mina mail på annat sätt än med begäran om kontaktförbud.

Synd då Therese att jag inte frågade dig om lov innan du föddes.

Det är synd att du väljer de som fortsätter styra dig för egna syften. Hoppas du ändå har det bra och att du någon gång blir mogen din fysiska ålder.

Med vänlig hälsning o respekt från din biologiska mor som fött dig/ Birgitta

 

HELA MITT LIV HAR JAG VARIT OMGÄRDAD AV LÖGNER I OLIKA FORMAT. LIVSLÖGNER SOM SPRACK, VITA LÖGNER SOM SPRACK OCH ÄVEN JAG ANAMMADE DEN VITA LÖGNEN DEN OSKYLDIGASTE FORMEN ANSÅG JAG DÅ; INTE IDAG.

JAG HADE LJUGIT FÖR MIN SAMBO LASSE ATT MIN SJUKA SYSTER DOG FÖR 3 ÅR SEDAN. 2010 VISSTE JAG HON SKULLE FYLLA 50 OCH DET KOM ETT INBJUDNINGSKORT M PUNKTSKRIFT TILL OSS; FRÅN MIN SYSTER. JAG FICK SÅ KLART FÖRKLARA DET JAG GJORT O LASSE FÖRLÄT. SEN UTVECKLADE HAN O MIN SYSTER EN MAGISK KONTAKT DEN TID HON HADE KVAR,FÖR ÖDET ELLER GUD STRAFFADE OSS. VI VAR INSTÄLLDA PÅ ATT KOMMA O FIKA I HENNES FINA GRUPPBOENDE PÅ DIAKONEN STORA SKÖNDAL STOCKHOLM. MORGONEN DEN 4 MAJ 2010 RINGER DET SÅ TIDIGT PÅ MORGONEN, 2 DAGAR FÖRE MIN SYSTERS 50 ÅRS DAG. LASSE VAR MORGONPIGG O REDAN UPPE O SVARADE. HAN TYSTNADE O HANS BLINDA ÖGON MÖRKNADE NÄR HAN LÄMNADE ÖVER LUREN TILL MIG " FRÅN DIN SYSTERS BOENDE". JAG VAR YR VAKEN. KOLTRASTEN SJÖNG VACKERT UTANFÖR VÅRT SOVRUMSFÖNSTER. "JA, DET ÄR BIRGITTA?SVARADE JAG. VI MÅSTE TYVÄRR MEDDELA ATT DIN SYSTER DOG I MORSE".

ISTÄLLET FÖR KAFFE FÖR FÖDELSEDAGSBARNET FICK VI ÅKA OCH TÖMMA HENNES BOENDE.

IDAG EXISTERAR ENDAST SANNINGEN TILL VARJE PRIS FÖR MIG. OCH DE SOM INTE ACCEPTERAR DET FÅR TA DEN KONSEKVENSEN; JAG VILL INTE HA SÅDANA VÄNNER LÄNGRE.

 

VAD VILL JAG DÅ MED DENNA LILLA BERÄTTELSE?

JO MIN ÄLSKADE DOTTER; DIN KAMP ÄR BEUNDRANSVÄRD O DU ÄR FANTASTISK SOM BLIVIT MOR. JONATHAN ÄLSKAR DIG OCH JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER ER FAMILJ. TRO INTE ANNAT. MEN SÅ LÄNGE DU BLUNDAR FÖR SANNINGEN HÅLLER INTE DIN LIVSLÖGN FÖR KONTAKT. TYVÄRR.

JAG ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID PRECIS DET DU KÄNNER NÄR DU HÅLLER DIN SON I DIN FAMN. DET ÄR INGEN LÖGN.

Senaste kommentarer

20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
20.12 | 16:17

och jag har ingen jävla offerkofta på mig jag ber inte folk om att göra mig illa prata skit om mig eller vägra kontakt det är deras feghet o oärlighet

...
19.12 | 19:15

Mina släktingar inkl min dotter är mer rabiata för de har inte stått öga mot öga med mig på 20 år

...
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS