Therese liv till nu

Therese Hedman-Persson har inte berättat hela sanningen för sina vänner idag. Och hennes sambo vet inte allt. Det som finns att bevisa motsatsen går att hämta i arkiv och finns nedskrivet. Vi omgavs av Förmyndare runt Therese när hennes far dog tragiskt i cancer 1995. Tyvärr agerade hennes farmor o morbror emot oss och det blev som det blev. Therese agerande var kanske förståeligt i det kaoset som kom efter..alla dog. Alla som vi älskade dog ifrån oss på ett eller annat sätt...Igår hittade jag en gåva på Internet ett nytaget foto på Therese. Tack. Du är så vacker. Det vackraste jag gjort o burit under mitt hjärta. Jo jag känner så än trots allt. Att du tagit bort Persson gör det att du inte längre känner vid din Mormor Morfar o Moster också????
Therese Morfar hette Karl Edvin Persson o hade polio. Men trots det var han en mycket framgångsrik egen företagare i nästan 40 år. Han grundade gatuköket KEPS GRILL vid Globen och jag jobbade där tills det såldes strax före hans död 1997. Therese älskade Mormor Morfar o Moster. De dog också ifrån oss. Jag vet att du är vid stugan och jag har ännu inte än fått se den färdig fast jag var med o betalade o även spikade o målade innan Greger dog 1995. Skulle vara roligt få se hur det blev.

Jag gav dig livet och det kan du aldrig ta ifrån mig även om du vill.
Jag finns här när du är mogen möta mig igen. Och nej jag har inga diagnoser, dricker inte är inte störd. Jag älskar bara min dotter som valt att inte höra av sig och inte berätta den hela sanningen. Du kämpar o har rest dig du är beundransvärd. Din miffo mamma Birgitta.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
20.12 | 16:17

och jag har ingen jävla offerkofta på mig jag ber inte folk om att göra mig illa prata skit om mig eller vägra kontakt det är deras feghet o oärlighet

...
19.12 | 19:15

Mina släktingar inkl min dotter är mer rabiata för de har inte stått öga mot öga med mig på 20 år

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen hemsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS