BIRGITHAZ BLOGG

du kan polisanmäla mig för att jag älskar dig mitt barn också ...vad är jonathan rädd för...han borde vara tacksam...för att jag har fött dig tar du aldrig aldrig aldrig ifrån mig

önskar er alla

              EN RIKTIGT GOD O GLAD PÅSK

TACK O LOV FÖR KARMA DEN JOBBAR HÅRT  JUST NU I DET JAG GÖR. OCH MAN SKA INTE PRATA ILLA NÄR MAN INTE HAR ALL FAKTA ELLER ENS LYSSNA PÅ SVARTA TUNGOR. TYVÄRR RAY DU HAR INTE ENS NOSAT PÅ DEN RIKTIGA SANNINGEN. NU HAR JAG FÅTT FLER PAPPER OCH MIN ADVOKAT JOBBAR PÅ. NU VET VI SNART ALLT OM MORMORS O BRITTAS SJÖMANSBÖCKER VEM SOM ÅKTE IVÄG OCH VART. OCH NÄR DET KOMPLETTERAS MED AKTER RUNT EKSJÖ O ANDRA ORTER DÅ ÄR DEN RIKTIGA SANNINGEN REDO ATT PUBLICERAS. ALLT KOMMER STÅ HÄR. OCH DET ÄR INGENTING ATT SKÄMMAS FÖR. JO NÅGRA SOM SKA SKÄMMAS ÄR SVENNE O HANS PACK. NI SOM STAL O PLUNDRADE VÅRT GATUKÖK. NI SOM KUNDE SÄLJA ER EGNA MOR FÖR DROGER. OCH ULLA DU SOM JOBBADE PÅ POSTGIROT O ÅKTE DIT FÖR FÖRSKINGRING. TACK O LOV ATT NI ALLA ÄR DÖDA IDAG. FÖR DET ÄR NI VÄL NÄR NI INTE HÖR AV ER? ELLER ÄR DET SOM SÅ ATT RESPEKT HAR NI INGEN GLÄDJE AV ATT VISA OM DET INTE FINNS EKONOMISKA FÖRDELAR ATT TA DEL AV???

690912 föds en pojke som har samma far som jag

280570 föds åter en pojke med samma far som jag

ni som har sanningen...då dessa bevisligen lever idag...jag har rätt att få den...antingen söker jag den själv och det tar längre tid eller så hinner sanningen ikapp er förr eller senare. Jag har också hittat vår barngrav på Brännkyrka kyrkogård. 4 barn ligger begravda där på begravningsplats nr 60. Den som vill hedra mina syskon är välkommen. Britta födde inte totalt 11 barn ray du har helt fel sanning i ditt släktträd du laggt ut på ancestry. De 2 barn som föddes 1969 o 1970 är halvsyskon även till mig.

therese: jag finns här som barnvakt o avlastning om du behöver det är bara att komma...och Ray tack o lov att du inte får ut fortsättningsbladen på Edvin o Britta. Det är särskilt skrivet så i dem också.Nu ska då äntligen den rätta sanningen fram. Du kan skrota släktträdet du laggt upp på ancestry det stämmer inte...men det visste du ju. Varför inte hålla dig till sanningen- tror du att du får mer fördelar????  inte den här ggn...var sååå trevligt chatta med Samuel hörde att du o din stackars nya hustru bor i hennes mors hus i Jönköping. Hur mår din dotter Irene idag lever hon? Vet de andra 3 barnen om att det finns ett fortsättningsblad i sos arkivet även om dig?

Sanningen hinner alltid ikapp Ray alltid.

Senaste kommentarer

19.04 | 22:52

Du är galen kvinna, en stalker. Låt din dotter vara hon vill ju inte ha med dig att göra.. Du är ju sjuk...

...
23.11 | 13:14

Stort Grattis till dig. Kram från Eva Rönnlund 💗🌸💕

...
10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS