SAMVETET O LIVSLÖGNEN

SANNINGEN SAMVETET O LIVSLÖGNEN

Ni som tycker att jag hänger ut folk runt mig kan sluta läsa här. Nu kommer anledningen till ett antal livslögner som snart kommer spricka. Och då får Ni förklara er äntligen. För vissa blir det polisåtgärder för andra räcker det med att sanningen kommer ikapp. För det gör den alltid, alltid.

 

Och jag förstår ert agerande; det är lättare manipulera Therese m pengar falska löften o lögner. Än att möta mig personligen öga mot öga. För er tystnad är så talande så den skär sig i öronen.

 

Vi ska börja med det som förosakade förmyndare från farmor Kerstin Hedman Gråbo-Visby och min halva bror. Du Kerstin kunde inte nöja dig med din sons önskan i sina skrivna livförsäkringar. Att hans arv skulle delas mellan dig o hans dotter Therese 40 - 60. Greger skrev om hela sin långa lista när televerket blev telia. Och det retade er allesammens o vände er mot mig. Det var Gregers önskan. Jag fick ingenting ekonomiskt efter Greger. Förutom en efterlevnadsränta om 45kr i mån i 5 år. Den ville du ju också ha Kerstin. Ni tog därför stugan helt resolut o förfalskade det ni kunde. Bertil hade ju stämplar o dokument kvar hemma från sin tid i LRF styrelsen så det var lätt ordnat. Det var dessutom NI som tog ut de 110.000 som försvann på 2 veckor från Gregers konto. Ni hade hans kort på gotland o tog ut över 10.000 om dagen. Sedan kunde inte du Kerstin Hedman respektera vad din son ville ha skrivet på sin gravsten heller. Så du lämnade helt resolut in en ny beställning som ditt barnbarn fick betala. Hon fick även betala begravning o kaffe på hembygdsgården - men dit var vi inte välkomna.

 

Till dig min f.d förvaltare Rune Wiström Vitvingevägen 104 i Huddinge. Till dig kommer så äntligen räkenskapens dag. Din ackordsuppgörelse på mina skulder ligger o tickar idag. Men du tog ut pengarna o levde lyxlivet med din dåvarande hustru Anita. Det året min sista morbror dog 2001 tog du ut 36 000 i arvode utan förklaring. Och hela mitt arv försvann men mina skulder är fortfarande kvar. Hur förklarar du det? Minns du den julen ni åkte till Australien??? På mina pengar. Du "glömde" sätta in matpengar åt mig. Så jag fick gå till SOS o hämta matrekvisitioner för att jag o min dotter skulle få fira jul. Mina glasögon jag behövde provades ut, men när räkningen skulle betalas fanns inte pengarna kvar på kontot du hade hand om?????

Hur många fler uppdrag delade du med Sven-Arne Idehaag?

Du hade ett ansenligt antal uppdrag åt flera kommuner i Stockholm. Även din dåvarande hustru Anita var betrodd. Har ni också en stiftelse där pengarna slipper skatt? Du avregistrerade ju din f-skattesedel 1999.

Har ni kvar andelslägenheten på Kanarieöarna ni köppte för mitt arv? Jag fick ju inte den bil min morbror hade skrivit för mig inte heller det sommarställe han hade. Hur mycket mer där hamnade hos dig?

 

Det är skönt att se att Gode Män, Förmyndare o Förvaltare blir återbetalningsskyldiga. Men såren i min själ kan ni aldrig läka. Nu får processen ha sin gång.

 

OCH VEM ÄR TJEJJEN SOM MATAR DIG MED TÅRTA JONATHAN DET ÄR INTE THERESE HÄR HELLER

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.10 | 10:23

kommentarer är öppna för detta inlägg..till läggas ska att det idag finns ett flertal "oäktingar" på ön till systern som fortfarande är i livet

...
20.06 | 14:27

Hur kan man säga så om sitt eget barn!? Oavsett vad som händer skulle jag aldrig säga så om min dotter. Ta av dig offerkoftan och bete dig som en förälder.

...
19.05 | 13:15

Håller med kommentaren nedan. Du tycks helt sakna självinsikt och anklagar alla omkring dig för att förstöra ditt liv. Kanske dags att inse att DU är problemet.

...
20.12 | 16:17

och jag har ingen jävla offerkofta på mig jag ber inte folk om att göra mig illa prata skit om mig eller vägra kontakt det är deras feghet o oärlighet

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS