Zlatan har ungar nu!

Zlatan har fått en fantastisk kull med fyra killar och en ljuvlig tjej tillsammans med IC S*Sibelinaz Miss Molly!

Både Zlatan och Molly är friska, utställningsmeriterade Sibiriska katter med fantastiskt temperament. Båda är lite äldre, Zlatan nästan 6 och Molly 4 vilket innebär att båda är HCM-testade flera gånger u.a. Molly har fått två fina kullar innan denna, och Zlatan är pappa till 4 kullar innan, så vi har kunnat utvärdera de tidigare avkommorna på båda sidorna.

Både Tina, Mollys ägare och jag är väldigt glada för denna kullen, se bilder på Sibelinaz på Facebook, och senare även på hemsidan http://sibelinaz.se/ 

Planer

Zlatan och hans tjej SC S*Zaroya´s Elza äter middag tillsammans. Resultatet av daten blev 5 underbara kattungar!

Zlatan har nu gjort sina två sista parningar, och är nu kastrerad, och kommer njuta av att bara vara cool kastrat. Vi är så tacksamma för denna fantastiska hankatt som klarat att vara fertil utan problem i nästan sex år! Helt galet bra gjort!

Vi hade ett par veckor precis innan kastreringen som han blev spänd och markerade inne ett par gånger, då insåg vi att det var dags för att vila från hormonerna.

Ett par veckor efter kastreringen blev han lugn och håller nu på att landa in i sitt nya liv. Nu vilar han efter parningar och utställningar och ska bara ha det lugnt ett tag. Skönt!